...我想幫佢地剪..  但又怕剪親佢地 ...     有無人去過兔協剪.  ...

定係剪個身就夠??  頸位 背隻個D位
我隻兔都幾曳=.=+    見到3保人抱佢地都會起飛腳....     我見人地個D出到去好似綿羊咁嫁嘛

奶茶媽 2012-3-18 07:15:16 PM
我上次差d剪到佢
佢逃走左, 之後仲lay埋唔郁
我以為佢好痛
我以為自己剪到佢條筋(唔知係咪筋)
喊死我
點知原來係冇
所以我而家都唔敢剪= =
花芝媽 2012-3-18 09:07:44 PM
岩岩幫芝麻剪完=.=+   個鼻好癢~ 

Dylan 2012-3-19 05:22:07 PM
我唔剪肚仔同大脾D毛嫁

花芝媽  長毛兔唔剪好似好鬼熱 HAHA  2012-3-19 06:37:15 PM
小黑與我 2012-3-20 12:06:46 AM 來自手機
我都想幫可可剪下個肚仔啲毛架,因為好長又好亂= =但我又驚如果剪剪下佢反抗又整到佢,所以都係放棄左,哇卡卡

花芝媽  佢背住我跟住 我用一隻手 捉住佢等佢企係到跟住我慢慢剪= =  2012-3-20 12:37:39 AM
tung_626 2012-3-21 12:02:50 PM
試過幫兔兔剪,佢叫左一下走左
嚇到我鼻哥窿都無肉睇返都無事
我念佢只系驚到叫...我果時真系耳仔都紅晒想喊
死野嚇我
tung_626 2012-3-21 12:04:59 PM
tung_626 發表於 2012-3-21 12:02 PM
試過幫兔兔剪,佢叫左一下走左
嚇到我鼻哥窿都無肉睇返都無事
我念佢只系驚到叫 ...

haha仲有.我想講好耐.你之麻個樣好趣至
好得意呀!!!!!!!
Daniel823 2012-3-21 12:27:32 PM
我想問除左兔協...可以去邊到剪毛??...
可否推薦一下信得過既地方呢??

快速發帖