1P 幣
仔仔好不滿新領養返黎既兔兔=.=""
分緊籠養中....
但仔仔放籠出黎走動既時候....
成日望住籠入面新領養既兔兔....仲有咬新兔兔既動作同咬佢個籠....
點樣可以令到仔仔冇咁嬲....冇咁抗拒=_="!
好明顯仔仔係好不滿....好唔鍾意
threefour 2012-4-17 11:33:48 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-4-14 04:04 AM
其實兔兔會5會可以完全成功訓練佢去廁所, 係因兔而異, 有D兔兔好有個性, 5會按你要求去做, 佢要all就all, ...

三四回來初是懂上厠所的,但我初初唔懂早晚都抹籠換墊料,之後唔夠一星期他們便在籠內亂vv了!到依家都唔再上厠所!問番兔協,他們說我清潔過多,失去了他們的味道,所以他們要霸地盤!現在我也是早晚要換墊材,因為他們太多尿尿,一星期消耗兩包carefresh ar.....好想詎哋快些懂上廁,慳番啲carefresh,一天換一次就好了!只好耐心等待
yingxbb 2012-4-18 10:18:27 AM
threefour 發表於 2012-4-17 11:23 PM
So sweet ....我對兔兔都好恩愛呢!(雖然兩個都是男孩),四四好錫哥哥三三,時常替三三清潔 ...

@@! haha....好鍾意睇佢地互LAM....~^V^"
all_loving_it 2012-4-18 10:54:05 PM
threefour 發表於 2012-4-17 11:33 PM
三四回來初是懂上厠所的,但我初初唔懂早晚都抹籠換墊料,之後唔夠一星期他們便在籠內亂vv了!到依家都唔 ...

很欣慰你對兔兔的愛心, 33而家點呀?

快速發帖