20120527416 - 複製.JPG
卡卡好似吾系太鐘意塊草墊..因為佢扒系到都系一半草墊一半散熱板..系米因為吾慣咋?
佢照肯食野..但系佢塊草墊系食野先行過去..
如果兔友有問題要我改善卡卡既籠..好樂意你地提出話我知.
all_loving_it 2012-5-30 12:58:43 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-29 06:55 PM
真系好得意..次次我去TOLIET卡卡會跟住佢..我話佢咸濕仔就走返出去..

總理知道廁所廚房同邊D地方佢5入得, 去到門口就自己會停低, 等我出黎
all_loving_it 2012-5-30 01:00:12 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-29 07:49 PM
我最怕蟑螂....

但佢可能好鐘意你
Dylan 2012-5-30 03:58:15 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-29 06:57 PM
我怕狼狗..因為細個個陣比佢追住過..怕左
但其他細細隻養得既動物都好鐘意..除左昆蟲類 ...

我朋友養螞蟻
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:35:34 PM
Dylan 發表於 2012-5-30 11:15 AM
我超怕大種中國蟑螂
但係唔怕細種德國蟑螂

只要系蟑螂,吾理咩品種都怕.岩岩早幾日先見到隻細細隻..我都一邊大叫一邊喊哂..
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:36:31 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 12:49 PM
係呀總理好拆得, 佢係食菜多過你一家三口夾埋, 因為街市既一斤係500幾克到, 總理係食1,000克
頭 ...

總理即系食一斤半菜到WOR!
卡卡大棵菜就食一棵菜到...菜心就幾棵.發覺卡卡好鐘意食菜心
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:39:41 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 12:51 PM
食得多, 就一定去得到

佢個廁所係IRIS最大個款, 仲要兩個先夠佢去

佢系米一粒屎屎都荷哂去廁所到?因為卡卡有一部份吾系系廁所到,我一得閒幫佢汁返去廁所
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:40:22 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 12:56 PM
36磅

我另外3只兔兔夾埋既量先同佢差5多

咁你一個月都買好多箱草...
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:42:09 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 12:58 PM
總理知道廁所廚房同邊D地方佢5入得, 去到門口就自己會停低, 等我出黎 ...

卡卡吾會理入吾入到...放佢出黎我會關哂房門先..廚房同正廳個邊佢吾會行..吾知點解..正系行去佢個副廳同廁所個邊..
卡卡KaKa`; 2012-5-30 07:44:09 PM
Dylan 發表於 2012-5-30 03:58 PM
我朋友養螞蟻

我怕D螞蟻系屋企..但我敢整死佢既..但系街有時見到好大隻既螞蟻都即走..不過就吾系好怕..怕佢爬上我身姐...
all_loving_it 2012-5-30 07:52:20 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-30 07:39 PM
佢系米一粒屎屎都荷哂去廁所到?因為卡卡有一部份吾系系廁所到,我一得閒幫佢汁返去廁所 ...

總理係, 佢好叻, 叫佢一次就識架啦!  
all_loving_it 2012-5-30 08:02:07 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-30 07:42 PM
卡卡吾會理入吾入到...放佢出黎我會關哂房門先..廚房同正廳個邊佢吾會行..吾知點解..正系行去佢個副廳同 ...

總理知道5入得既地方5會入架!

兔爸之前想整古佢, 入去廚房, 係敢第手想引佢入去, 總理就行前兩部, 跟住停低, 拎過黎望住我, 我拎頭, 佢就企定定5會入, 跟住行返埋黎

兔爸見到總理敢樣, 係敢勁笑
all_loving_it 2012-5-30 08:14:07 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-30 07:40 PM
咁你一個月都買好多箱草...

係呀, 佢有禁大只一定食得多

之前食oxbow食少過而家好多, 佢之前係而家食量既2/3

而家比APD + MOMI食多好多 可能好味D

又溝左果樹草, OXBOW 既有機牧草比佢, 食得更多
Dylan 2012-5-30 09:32:34 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-30 07:35 PM
只要系蟑螂,吾理咩品種都怕.岩岩早幾日先見到隻細細隻..我都一邊大叫一邊喊哂.. ...

佢望住你
Dylan 2012-5-30 09:40:52 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 08:02 PM
總理知道5入得既地方5會入架!

兔爸之前想整古佢, 入去廚房, 係敢第手想引佢入去, 總理就行前兩部, 跟住 ...

廚房有火,浴室大水!有危險,我無叫過阿b5好,佢都5入!
卡卡KaKa`; 2012-5-30 09:57:20 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-30 07:52 PM
總理係, 佢好叻, 叫佢一次就識架啦!

其實點叫..我比d屎屎卡卡嗅下,叫佢去廁所都冇變過.又系咁去..

快速發帖