點好?
你今日見到mo仔左耳後面的根部冇晒毛
又見佢勁R
我就抱起佢幫佢r下[五係用指甲,用手指so下]
佢又勁乖咁比我r[平時一早跳走左
r果時又勁lam我[特別係冇毛果到
放反佢落地果時又自已中槍訓[[好耐冇見過.><
佢係五係有咩事...擔心ing
Dylan 2012-6-15 05:40:55 PM

好無相睇?!有無皮屑?!可能係癣,可能有跳蚤,佢癢成敢,快d帶佢睇eson啦!
愛糖糖 2012-6-15 05:45:21 PM
我po五到相...
Dylan 2012-6-15 05:55:39 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 05:45 PM
我po五到相...

Ear mites 好得兔驚
http://www.youtube.com/watch?v=0SpoT76Yi6c
愛糖糖 2012-6-15 05:56:26 PM
po反佢張相先

2012-06-15 17.18.11_萵掛.jpg (10.7 KB, 下載次數: 39)

2012-06-15 17.18.11_萵掛.jpg

Dylan 2012-6-15 06:00:14 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 05:56 PM
po反佢張相先

又紅又甩毛,快d睇 eson 啦,夏天寄生虫好活躍 multiple 得好快架
愛糖糖 2012-6-15 06:00:20 PM
好得人驚...
心都寒晒><
愛糖糖 2012-6-15 06:03:52 PM
我得2日得,
一係聽日[五知book 五book 到Dr ma
同下星4有大人陪我去睇...
Dylan 2012-6-15 06:04:38 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 06:00 PM
好得人驚...
心都寒晒>

夏天用稀釋滴露抹地板,再過2次清水,乾爽後先比兔兔出黎,要注意抽濕呀!風扇,冷氣吹下啦!
Dylan 2012-6-15 06:05:45 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 06:03 PM
我得2日得,

打咗去先啦
愛糖糖 2012-6-15 06:07:35 PM
Dr mr下個星期4先得閒....
Dylan 2012-6-15 06:08:00 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 06:03 PM
我得2日得,

如果 book 5 到 Dr Ma 就 book 其他兔醫啦
Dr Tiger, Dr Gerry, Dr Hugh
Dylan 2012-6-15 06:13:01 PM
愛糖糖 發表於 2012-6-15 06:07 PM
Dr mr下個星期4先得閒....

Dr Amanda 呢?!
愛糖糖 2012-6-15 06:13:20 PM
我打星期4先去
一來星4有個18碎以上的大人陪我
2來,五係Dr ma的醫生都試過佢都五係點理....
我知兔兔有病要馬上去睇...
但考試果時家人又五比我外出...
我知這一個不是一個借口
但.....
mo仔 媽咪對不起你...
愛糖糖 2012-6-15 06:15:45 PM
我果次睇佢
佢五係點理兔兔
個姑娘仲對兔兔好惡用粗魯

快速發帖