豬腳薑終於生左啦, 佢1共生左5只 (有2只明顯體型比較細)

豬腳薑生完即刻狂dum籠, 仲想將bb推出個籠出面

場面好嚇人, 我見敢既環境, 當然即刻將bb同佢分開

當我行埋去準備想將bb拎出黎既時候, 見到豬腳薑正想去咬bb既舉動

我只好9秒9將所有bb拎出黎

hgod 2012-7-22 02:19:38 AM
兔b有樓主照顧真係好
hgod 2012-7-22 02:22:49 AM
睇番啲留言, 估唔到冇黎一排呢度多左啲傻的响度
wendy 2012-7-22 09:41:44 AM
如果無o左兔協或者愛協呢類機構存在,咁好多被遺棄o既小動物咪要餓死街頭、比車撞死,比野狗做晚餐、比人當過街老鼠咁打或者虐待甚至虐殺........
佢o地係無罪o架,只不過係比個無責任心o既主人抛棄,先至輪落街頭咁可憐,有邊個會幫佢o地,就只有好心人,我想信呢個世界好心人仍然係最多o既,加油呀!
wendy 2012-7-22 09:43:59 AM
如果無o左兔協或者愛協呢類機構存在,咁好多被遺棄o既小動物咪要餓死街頭、比車撞死,比野狗做晚餐、比人當過街老鼠咁打或者虐待甚至虐殺........
佢o地係無罪o架,只不過係比個無責任心o既主人抛棄,先至輪落街頭咁可憐,有邊個會幫佢o地,就只有好心人,我想信呢個世界好心人仍然係最多o既,加油呀!
siutung 2012-7-22 10:21:54 AM
all_loving_it 發表於 2012-7-22 01:05 AM
真係好多謝大家既支持, 亦好關心我同兔兔, bb

一樣米養百樣人, 咩人都有, 佢好顯係想搵交艾

總理可能係到笑緊你飲兔bb d奶
DomDomPig 2012-7-22 11:16:58 AM
冇睇一陣,戰況越黎越激烈,擺明係有人無聊挑釁啦,樓主真係唔洗理佢,無謂嘥時間覆佢,阻住你餵兔B。但係好似有兩個無聊人,佢可能用分身術開account。
DomDomPig 2012-7-22 11:22:03 AM
哈,原來我睇錯左,由始至終都係得一個
andyng621 2012-7-22 01:47:10 PM
果條友想入黎搵人鬧...好明顯佢自己一個好悶..冇人理, 冇人錫...連動物都好過佢...佢唔抵魏, 咪咁囉!!

睇落佢都可憐既... 好在兔仔們有我地呢班咁無聊搵野搞, 有錢就哂黎照顧兔..成班無聊人向個無聊兔網交流心得...唉( 佢真係慘..冇人理...唔抵得我地咁好傾)
momo豬 2012-7-22 05:28:18 PM
        IvyChan2012你今年幾歲,係年幼無知、老人痴呆、定亦或係智障人仕,你嘅自俬、貪婪、不知羞恥,正好突出樓主嘅無私同愛心。
       樓主所有愛兔的人會支持你
wyman 2012-7-22 07:41:31 PM
開咗眼仔未
all_loving_it 2012-7-22 08:40:13 PM
siutung 發表於 2012-7-22 10:21 AM
總理可能係到笑緊你飲兔bb d奶

不過, 幾好飲
all_loving_it 2012-7-22 08:41:16 PM
wyman 發表於 2012-7-22 07:41 PM
開咗眼仔未

無禁快, 兔bb如果發育係正常會係出生後12日到開眼
all_loving_it 2012-7-22 08:45:16 PM
DomDomPig 發表於 2012-7-22 11:16 AM
冇睇一陣,戰況越黎越激烈,擺明係有人無聊挑釁啦,樓主真係唔洗理佢,無謂嘥時間覆佢,阻住你餵兔B。但係 ...

有得佢, 佢點話我, 都5會影響我, 我亦5會同佢鬧交
all_loving_it 2012-7-22 09:42:54 PM
andyng621 發表於 2012-7-21 01:05 PM
係呀...協會職員話應該係同一胎...2個月大..要領養就要一齊領養...見佢地咁得意..我都想俾個家佢地!!

三 ...

愛協同兔協一樣可以領養既兔兔5會2個月大架, 最起碼6個月到, 因為依2個機構既兔兔都需要做完絕育先可以比申請人接走兔兔, 兔女最起碼要6個月大先做得絕育
KathyChan 2012-7-22 11:05:43 PM
祝BB健健康康 快高長大!

快速發帖