無驚無險, 經過一段機乎茶飯不思既日子, 終於家有兔B初長成

本來想同佢地每兔影張大特寫, 誰不知影左2張相機竟然無電

先送上一張, 白雪雪 滑嘟嘟既可愛兔B  
仍然係好的色

BB們雖然無媽媽既照顧, 但佢地知道大家對佢地既關愛, 所以佢地都好叻好努力敢生存落黎
係依度再次多謝好多位兔友一直對我既支持, 亦好感恩大家對豬腳薑同BB們一直以來既鼓勵同祝福

謝謝大家

all_loving_it 2012-8-6 06:28:21 PM
4A-GZE 發表於 2012-8-6 05:48 PM
努力努力,俾個like你

謝謝
all_loving_it 2012-8-6 06:28:51 PM
yingxbb 發表於 2012-8-6 06:08 PM
十分十分可愛丫丫丫丫丫..

謝謝
Da_25 2012-8-6 06:29:12 PM

RE: 家有兔B初長成

all_loving_it 發表於 2012-8-6 05:16 PM
謝謝你既祝福

你兔兔最近點呀?  一切可好?

我早幾日帶左佢去做body check,我開頭以為佢有尿灼傷或皮膚病,但醫生睇完話佢無呢d問題,仲好健康,我仲要帶佢d尿去驗下點解佢飲咁多水,但總算安心一d先
小黑與我 2012-8-6 06:53:37 PM
救命呀,好可愛呀~~~
快啲過黎俾金魚姨姨啜啖
小黑與我 2012-8-6 06:57:29 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-6 04:57 PM
我都係, 有3只係白色, 個樣同表情都係一樣

5知再大d係咪都一樣, 如果一樣樣5知點分邊個打邊個 ...

mark d記號
siutung 2012-8-6 09:54:07 PM
好可愛><
kwan104kwan 2012-8-6 10:18:42 PM
恭喜晒!

祝兔兔快高長大!

快些有個新既幸福家庭!

phoebechung1130 2012-8-7 01:45:45 AM
好可愛呀
wendy 2012-8-7 12:24:58 PM
Dalki 發表於 2012-8-6 05:26 PM
oh my god!!!!so cute!!!!!!!!!!!!!

第一眼見到佢咁o爹o既樣,我都忍唔住講o左呢句說話:噢,賣葛!好可愛呀!

BB你o地要努力健康成長呀,幸福係前面等緊你o地o架
樓主,我o地只係精神上支持你,最終出心出力o既紿終係你,豬腳薑遇到你真係佢最大o既福氣呀!
全靠你,5隻B先可以順順利利捱得過來,多得你先有驚無險,給你十個鼓掌!
WendyChow 2012-8-7 03:53:27 PM
真系好可愛。。。。全白色。好靚!!
有樓主甘細心照顧佢地。。佢地一定可以健康甘成長!!
all_loving_it 2012-8-7 05:09:10 PM
Da_25 發表於 2012-8-6 06:29 PM
我早幾日帶左佢去做body check,我開頭以為佢有尿灼傷或皮膚病,但醫生睇完話佢無呢d問題,仲好健康,我仲 ...

點解會以為佢有尿灼傷or皮膚病, 不過, 你做得好正確, 有懷疑真係去睇下醫生比較好, 一個5好彩有事都可以去攪攪

係呀, 你兔兔真係飲太多水啦, 驗驗比較好
all_loving_it 2012-8-7 05:13:02 PM
小黑與我 發表於 2012-8-6 06:53 PM
救命呀,好可愛呀~~~
快啲過黎俾金魚姨姨啜啖

我都覺得勁得意

兔b話 : 有金魚姨姨, 好得兔驚, 會5會捉我地去賣

總理姐姐, 長公主姐姐救命呀
all_loving_it 2012-8-7 05:15:05 PM
小黑與我 發表於 2012-8-6 06:57 PM
mark d記號

點mark呀

白色兔bb話 : 阿婆, 你咪鬼破我地相
all_loving_it 2012-8-7 05:17:51 PM
siutung 發表於 2012-8-6 09:54 PM
好可愛>

thank you
all_loving_it 2012-8-7 05:20:52 PM
kwan104kwan 發表於 2012-8-6 10:18 PM
恭喜晒!

祝兔兔快高長大!

thank you

未有禁快安排比人領養呀, 同佢地搵新家都會好小心好謹慎, 一切會以兔bb最大好處為重

快速發帖