昨晚開始我隻兔兔沒有食慾..沒有活力...連零食都唔食..
之前佢曳曳唔食草都食糧..依家連糧都唔食..
真係好擔心呀..
有無人知道係咩事呀??
DomDomPig 2012-9-15 04:23:05 PM
all_loving_it 發表於 2012-9-15 05:21 AM
=.=" 試新藥, 叫佢咪玩啦

不過, 深井間診所, 好彩個醫生都坦白, 起碼會老老實實同你講吾系好識睇兔兔,  ...

深井:其實係卒卒做完絕育手術,我返左工,我老公起屋企照顧卒卒,發現佢個傷口爆線。去到診所,個醫生過唔識幫兔仔補針。咁我老公叫佢幫手餵草粉啦,個醫生問乜野叫草粉?兔仔係食紅蘿蔔架。

埋單$300
DomDomPig 2012-9-15 04:24:04 PM
個醫生話唔識幫兔仔補針
小黑與我 2012-9-15 06:18:45 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-15 04:23 PM
深井:其實係卒卒做完絕育手術,我返左工,我老公起屋企照顧卒卒,發現佢個傷口爆線。去到診所,個醫生過 ...

咁都要$300請問佢做過d咩
DomDomPig 2012-9-15 07:16:34 PM
小黑與我 發表於 2012-9-15 06:18 PM

佢乜都冇做過呀,$300 係檢查費,哈哈哈
小黑與我 2012-9-15 07:43:43 PM
DomDomPig 發表於 2012-9-15 07:16 PM
佢乜都冇做過呀,$300 係檢查費,哈哈哈

真係唔該晒咯
all_loving_it 2012-9-17 12:21:37 AM
小黑與我 發表於 2012-9-15 06:18 PM

系, 按規定只要有入過去見醫生, 就算咩都吾做, 都系要比診金, 所有醫生都系咁收, 無計
KathyChan 2012-10-16 05:18:05 PM
kachingf 發表於 2012-9-13 02:48 PM
dr ma 星期日先有得睇呀! 所以我去荃灣城市獸醫動物及珍禽異獸醫院! 一陣3點9睇!
我有幫佢梳毛架!
如果醫 ...

荃灣城市獸醫
啊b 之前睇過,
你book 大圍珍禽睇tiger 啦 ..
雖然貴d..但荃灣城市"dum"症架..
KathyChan 2012-10-16 05:19:26 PM
貓仔兔 發表於 2012-9-13 02:59 PM
珍禽異獸好啲,佢地會教你點餵,返去搞唔掂都可以打去約學餵,價$120,一定要learn正確方法呀!^^ ...

其實"荃灣城市獸醫動物及珍禽異獸醫院 "係果間野既全名
貓仔兔 2012-10-20 12:02:31 PM
KathyChan 發表於 2012-10-16 05:19 PM
其實"荃灣城市獸醫動物及珍禽異獸醫院 "係果間野既全名

我講個間係另一間,喺大圍架!
KathyChan 2012-11-12 07:33:11 PM
貓仔兔 發表於 2012-10-20 12:02 PM
我講個間係另一間,喺大圍架!

我知..tiger果間嘛

快速發帖