前排兔媽團購返黎嘅毛毛地毯,波波姐好似好鍾意,多左坐出黎,又無咬地毯

我成日都就咁坐落去餵糧餵藥,軟林林,幾舒服〜圍欄包左布,擋住啲風
wesky 2012-12-6 05:46:38 PM
得閒影張兔兔家居相放上黎分享下,有分加
DomDomPig 2012-12-7 12:37:21 PM
siudao0831 發表於 2012-12-6 05:30 PM
好高興認識你呀 卒卒係唔係獅子兔呢?  

如果佢識得頂開個圍欄捐出嚟,即係圍欄內已經唔夠地方佢 ...

卒卒係獅子兔+侏儒兔既混合體
我都會放佢出廳自由行, 不過要等我老公放工先得, 因為我捉唔返佢入籠呀哈哈
兔仔舞真係好得意, 淨係望住佢地玩, 已經係最好既消遣
DomDomPig 2012-12-12 01:02:11 PM
我影左啦, 卒卒既蝸居, 不過好簡單架咋

YUT YUT.jpg (885.22 KB, 下載次數: 63)

YUT YUT.jpg

已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 20 贊一個!

總評分: P 點 + 20   查看全部評分

wesky 2012-12-12 01:12:21 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-12 01:02 PM

佢會唔會係木板痾尿@@
siudao0831 2012-12-12 01:56:30 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-12 01:02 PM

嘩~ 我鐘意間雞仔屋啊~ 卒卒好幸福呢~
DomDomPig 2012-12-12 03:27:01 PM
wesky 發表於 2012-12-12 01:12 PM
佢會唔會係木板痾尿@@

哈哈, 地磚黎架
夏天果時, 地磚好凍, 卒卒好鐘意爬起地下訓 但係冬天就可能凍凍啦
雖然卒卒好鐘意咬野, 但係佢有樣野好乖, 就係自己玩玩下會入返籠痾尿/屎, 痾完再出返黎玩
DomDomPig 2012-12-12 03:29:33 PM
siudao0831 發表於 2012-12-12 01:56 PM
嘩~ 我鐘意間雞仔屋啊~ 卒卒好幸福呢~

雞仔屋呢, 係起屯門市中心既走鬼檔買架, E 個係細SIZE $100, 有個大既 $120
我起荔枝角返工, 又係走鬼檔, 見到細既 $120, 大既 $150
但我老公話見到旺角舖頭有得賣, 細既 $70, 大既 $100
sukipuppy 2012-12-12 05:27:44 PM

咕吱都係獅子mix侏儒呀 卒卒好可愛,嘴邊好似有個心形

我想問下你個圍欄幾高幾闊?係邊到買嫁?我都諗住比圍欄咕吱出黎自由行,但又唔知普通狗仔的圍欄佢會唔會彈到出去
DomDomPig 2012-12-12 08:04:12 PM
sukipuppy 發表於 2012-12-12 05:27 PM
咕吱都係獅子mix侏儒呀 卒卒好可愛,嘴邊好似有個心形

我想問下你個圍欄幾高幾闊?係邊 ...

哎呀,你隻咕吱都好得意呀(≧∇≦)又係耳仔短短(=^x^=)但係你覺唔覺得獅子+侏儒既兔仔好寸呀?
我可唔可以講個圍欄起邊度買架?會唔會犯規?如果唔會,我可以send條link 比你,有埋尺寸架( ´ ▽ ` )ノ
sukipuppy 2012-12-13 11:00:01 AM
DomDomPig 發表於 2012-12-12 08:04 PM
哎呀,你隻咕吱都好得意呀(≧∇≦)又係耳仔短短(=^x^=)但係你覺唔覺得獅子+侏儒既兔仔好寸呀?
我可唔 ...

有遺傳侏儒的大牌脾氣嘛...哈哈
咕吱desex之前都臭脾氣,依家desex後就好左~佢1歲,上個月desex, 卒卒幾歲呀?≧∇≦
不如你發消息比我呀,咁就唔怕了,thx so much
DomDomPig 2012-12-13 12:59:41 PM
sukipuppy 發表於 2012-12-13 11:00 AM
有遺傳侏儒的大牌脾氣嘛...哈哈
咕吱desex之前都臭脾氣,依家desex後就好左~佢1歲,上個月desex, 卒卒幾 ...

卒卒出年1月就兩歲啦
我send左msg比你啦
Abbie 2012-12-14 11:27:24 PM
卒卒同奶茶好似樣!
其實係咪都係獅子+侏儒呢??
我奶茶用籠養咋....係得閒就放佢出黎跑
DomDomPig 2012-12-15 01:00:59 AM
Abbie 發表於 2012-12-14 11:27 PM
卒卒同奶茶好似樣!
其實係咪都係獅子+侏儒呢??
我奶茶用籠養咋....係得閒就放佢出黎跑 ...

哈哈哈奶茶,你係未同卒卒同一個家族架?
卒卒好鐘意咬野,我句晒電線都驚佢咬爛,所以唯有用圍欄啦。
Bube 2013-1-29 12:37:09 AM
仔仔同細佬訓廳   
bb跟我地訓房

2013-01-23 18.37.26.jpg (1.19 MB, 下載次數: 58)

BB

BB

2013-01-28 21.57.45.jpg (1.45 MB, 下載次數: 67)

仔仔

仔仔

2013-01-25 18.19.18.jpg (1.29 MB, 下載次數: 55)

細佬

細佬

已有 1 人評分P 點 收起 理由
Admin + 20 多謝分享!

總評分: P 點 + 20   查看全部評分

Insomniahk 2013-1-29 09:44:06 AM

有兩層比「大肶」上落吓
籠外亦圍好給佢走動

\

初回家時很遲鈍
可能前主暫托人將佢放在籠和狗一走養

現在會跳來走去 走來跳去
一想就去到

快速發帖