前排兔媽團購返黎嘅毛毛地毯,波波姐好似好鍾意,多左坐出黎,又無咬地毯

我成日都就咁坐落去餵糧餵藥,軟林林,幾舒服〜圍欄包左布,擋住啲風
idyidy 2013-1-30 12:16:36 AM

^^..你地兔兔既蝸居都好靚呀....我隻兔既蝸居就好迫啦...
因為衰妹鍾意玩隧道..所以搞到咁迫囉..hehe

已有 1 人評分P 點 收起 理由
Admin + 20 多謝分享!

總評分: P 點 + 20   查看全部評分

Rex 2013-1-31 10:44:54 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-12 01:02 PM
我影左啦, 卒卒既蝸居, 不過好簡單架咋

我想問下個籠有冇抽屜架?因為我一直搵緊一個有抽屜又有兩層嘅籠!!!!
我好中意你呢個籠而且又夠大~啱哂!!!
請問你喺邊度買幾$呢? ;)
DomDomPig 2013-1-31 11:44:00 PM
Rex 發表於 2013-1-31 10:44 PM
我想問下個籠有冇抽屜架?因為我一直搵緊一個有抽屜又有兩層嘅籠!!!!
我好中意你呢個籠而且又夠大~啱哂!!! ...

係呀,下面有抽屜架。
E個係大size,兩層,原價9xx,但金魚街有一間長期都有9折賣8xx,不過我唔記得叫乜名呀
另外有個細size,冇層板架,好似6xx
DomDomPig 2013-1-31 11:45:44 PM
idyidy 發表於 2013-1-30 12:16 AM
^^..你地兔兔既蝸居都好靚呀....我隻兔既蝸居就好迫啦...
因為衰妹鍾意玩隧道..所以搞到咁迫囉..hehe ...

嘩,你個隧道超正呀,我隻卒卒都好鐘意玩隧道架,你果個起邊度買介紹下啦
idyidy 2013-2-1 11:17:27 AM
DomDomPig 發表於 2013-1-31 11:45 PM
嘩,你個隧道超正呀,我隻卒卒都好鐘意玩隧道架,你果個起邊度買介紹下啦 ...

^^..係呀...我大妹好鍾意LI條隧道呀....佢成日走入去訓覺...
又時又會同我玩"捉E因"...佢最LIKE就係玩掛係隧道口既噹噹添....
我係LI個網到揾到呀...不過唔知佢仲有冇貨喎.....你可以留言問下呀.....hehe
http://petkd.net/thread-22884-1-4.html
DomDomPig 2013-2-2 01:00:11 AM
idyidy 發表於 2013-2-1 11:17 AM
^^..係呀...我大妹好鍾意LI條隧道呀....佢成日走入去訓覺...
又時又會同我玩"捉E因"...佢最LIKE就係玩掛 ...

哎呀,應該冇啦。咦?睇真d,你隻兔兔同卒卒都好似樣呀,可能係妹妹
idyidy 2013-2-4 12:43:22 PM
DomDomPig 發表於 2013-2-2 01:00 AM
哎呀,應該冇啦。咦?睇真d,你隻兔兔同卒卒都好似樣呀,可能係妹妹 ...

oh...too bad....
不過我好似係元朗果D寵物鋪見過...如果去開可以睇下呀...
^^...你隻卒卒好可愛呀....同我果隻百厭妹都幾似樣呀....
不過我隻豬仔包就一定冇卒卒咁乖啦.....hehe
chingling1203 2013-2-7 12:20:15 AM

牛牛新居,佢出黎行左一陣,就好開心係度跳舞
Admin + 20 多謝分享!

kazas 2013-2-7 01:06:42 AM
肥肥蝸居.................現在肥肥只當籠子作大小便及進食之用...
佢係業主......................佢租左間房俾我...
Hitan 2013-2-7 10:10:39 AM
kazas 發表於 2013-2-7 01:06 AM
肥肥蝸居.................現在肥肥只當籠子作大小便及進食之用...
佢係業主......................佢租左 ...

HaHaHa, 我地啲兔都係大爺大小姐...冇辨法啦...
不過, 既然你 24 小時都比佢自由行...
不如考慮下直頭唔好用籠啦...
拆左而家個籠既底做超大型廁所囉 (或者將個底一開二又得)...
然後攞番圍欄出黎, 用其中 1-2 片黎上草架同水樽, 放喺廁所附近...
如果你驚佢踩污糟隻腳...
自己裁番個啱 size 既格仔膠板放上去就 ok 啦

我個衰仔啲草架都係上喺圍欄度架:
Bunny @ home.jpg
係會整到成地毯都係碎...
但都 ok 呀

P.S.
呢塊格仔膠板我之前喺淘寶買架
狗狗專用, 所以超大塊..
但都只係 20 蚊...
我就裁左好多塊細既, 仲幫我個衰仔整左個出街專用-外出袋廁所...
咁就唔駛驚佢隻腳踩住啲屎尿
yammeso2002 2013-2-21 10:53:43 PM
好大地方俾佢地丫!等波子大d再換大屋
snow2ling 2013-2-26 05:42:06 PM

原本諗住買個大d既籠, 等佢唔出黎既時候(即係我地返工既時候)都多d地方走.

帶左奶茶返黎之後圍左一個大地方比佢走黎走去.

結果.. 而家覺得都係唔夠..
最後欄住左d危險野之後成間屋比晒佢

wesky + 20 贊一個!

飯v3v 2013-3-25 12:33:53 PM
我想問下呢
圍爛可以係邊到買嫁?
Randyan 2013-4-16 07:50:13 PM
你地屋企都好大呀.....
kingleung2 2013-4-16 08:19:29 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-12 01:02 PM
我影左啦, 卒卒既蝸居, 不過好簡單架咋

卒卒個籠幾正喎

快速發帖