前排兔媽團購返黎嘅毛毛地毯,波波姐好似好鍾意,多左坐出黎,又無咬地毯

我成日都就咁坐落去餵糧餵藥,軟林林,幾舒服〜圍欄包左布,擋住啲風
WingBe 2012-12-4 02:45:55 PM
波波姐就正啦....

我家2兔無甘多位畀佢地...
Dalki 2012-12-4 09:36:33 PM
我都冇甘多位~!! 而且薯薯而家識推欄而出~!!!
愛糖糖 2012-12-4 09:58:48 PM
Dalki 發表於 2012-12-4 09:36 PM

mo仔都係-3-
DomDomPig 2012-12-5 12:05:04 AM
Dalki 發表於 2012-12-4 09:36 PM

卒卒都係
唔通薯薯同Mo仔心靈感應,密謀推欄出街玩?
DomDomPig 2012-12-5 12:08:33 AM
我知啦,一定係羨慕波波有咁大既地方玩,佢地想約埋去探波波呀
波波好嗎?祝早日康復
wesky 2012-12-5 01:43:44 AM
實際比圖細少少既, iPhone 有少少廣角嘛

波波前日傷風, 依家食多幾隻藥 = =   耳仔既膿好左好多了, 不過未好晒, 禮拜六再覆診
siudao0831 2012-12-5 11:48:33 AM
波波屋企好靚呀~ 好幸福呢~ 波波要乖~ 快啲好返

我家小豆尋日去睇Dr. Ma,腳枕紅紅地,要食藥搽藥膏,依頭搽完轉頭又大力dump腳仔同lam晒藥膏,我都好頭痛呢~  小豆平日都會又咬又推欄的,因為佢鐘意大地方走走~ 可惜平日要返工,佢只有weekend先可以出嚟玩~

附上小豆蝸居一張 不過地方有點亂呢~

已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky + 20 贊一個!

總評分: P 點 + 20   查看全部評分

DomDomPig 2012-12-5 12:54:56 PM
siudao0831 發表於 2012-12-5 11:48 AM
波波屋企好靚呀~ 好幸福呢~ 波波要乖~ 快啲好返

我家小豆尋日去睇Dr. Ma,腳枕紅紅地,要食藥搽藥膏, ...

嘩... 你地真係好好呀, 真係有個兔仔小天地! 我家卒卒乜都咬一餐, 我都想好似你地咁餔d軟林林既墊比佢呀!
april_ki 2012-12-5 03:18:58 PM
哇~張地毯好似好正咁~請問係邊到買返黎嫁??
wesky 2012-12-5 03:42:07 PM
april_ki 發表於 2012-12-5 03:18 PM
哇~張地毯好似好正咁~請問係邊到買返黎嫁??

兔媽團購買返黎~
Yammie 2012-12-6 11:30:50 AM
Donut好想要呀,我個籠好細咋
siudao0831 2012-12-6 11:42:19 AM
DomDomPig 發表於 2012-12-5 12:54 PM
嘩... 你地真係好好呀, 真係有個兔仔小天地! 我家卒卒乜都咬一餐, 我都想好似你地咁餔d軟林林既墊比佢呀! ...

你好,卒卒媽媽~ 小豆都會咬墊ga~ 當佢想出廳玩,發脾氣時就會咬。但因為我平日要返工,唔可以成日比佢自由行,所以weekday,小豆都只可以係墊墊上活動。但相反,如果卒卒可以全天侯自由走動,佢就比小豆幸福得多啦

不如係試下由墊毛巾開始,得佢習慣一下呀^^
DomDomPig 2012-12-6 12:59:47 PM
siudao0831 發表於 2012-12-6 11:42 AM
你好,卒卒媽媽~ 小豆都會咬墊ga~ 當佢想出廳玩,發脾氣時就會咬。但因為我平日要返工,唔可以成日比佢自 ...

小豆媽媽, 我都係困卒卒起籠架
我放工先至開圍欄比佢玩咋, 放佢出黎玩, 乜都咬一餐 不過我明白咬咬係兔仔天性黎既
隻衰豬又識得頂開個圍欄捐出黎, 真係要坐定定望住佢
siudao0831 2012-12-6 05:30:15 PM
DomDomPig 發表於 2012-12-6 12:59 PM
小豆媽媽, 我都係困卒卒起籠架
我放工先至開圍欄比佢玩咋, 放佢出黎玩, 乜都咬一餐 不過 ...

好高興認識你呀 卒卒係唔係獅子兔呢?  

如果佢識得頂開個圍欄捐出嚟,即係圍欄內已經唔夠地方佢玩,佢要更多空間,你可以考慮一下放假時比佢係你家其他地方行下。我第一次比小豆係廳度玩,佢開心到來回跑200米咁,仲凌空扭pat pat 跳兔仔舞tim~

不過當然,試過一次,佢就會keep住想出嚟玩,同埋要做好家居保護呀~ 因為出到大地方,仲多地方比佢咬啊~

快速發帖