唉~唔知兔友們仲可以有咩方法呢?
放下我D衰仔相先~
照片 005.jpg 照片 004.jpg 照片 003.jpg 照片 002.jpg

照片 001.jpg (142.43 KB, 下載次數: 1267)

照片 001.jpg

sanny0066 2011-11-15 05:17:06 PM
我又塞上Tracy屋企破壞奶茶個大花園先
肥墨魚 2011-11-15 05:50:23 PM 來自手機
sanny0066 2011-11-15 05:53:35 PM
終於承認係""墨魚爸""啦
pillow.ma 2011-11-15 06:22:56 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-15 04:40 PM
自己幫佢剪 我唔係唔想 但至少不是現在
都未有橋樑仲整d 咁ge 野 之後仲難起條橋

其實我地冇話要你而家即刻就同佢剪XD
我地知道要慢慢離
而家帶住佢去出面剪先係OK既
你住邊頭?
我帶開佢去8號
佢認得果度既哥哥姐姐
有次仲咬個哥哥大脾真係失禮死人
MK既話係咪有兔友話MINI ZOO OK?

慢慢離啦大把時間
只要你有心實有一日舞到兔兔的加油
Ava 2011-11-15 06:38:40 PM
我一番來就見到成8頁紙~
我就係唔想靠人 我先開post 問其他兔友們有咩方法~
咁先決條件係~
兔仔走佬~即係捉番~
即係就算踢腳照捉?
會唔會整傷佢?
即係點抓你都抱實佢?
但佢扭來扭去~反轉再反轉呢?
同埋點樣可以夾住佢~?
肥墨魚 2011-11-15 06:52:43 PM 來自手機
花芝媽 2011-11-15 06:58:33 PM
Ava 發表於 2011-11-15 06:38 PM
咁先決條件係~

走佬一定要捉返佢 ..   係大脾想走佬... 你唔好等佢落左地先捉..   
你要feel到佢想走個陣已經要出手 控制佢...      ((樹起條尾都知想佢想點a_a

佢踢腳.. 你控制住佢係你大脾...等佢發完癲就就可以   
佢發完癲 .. 發到咁上下時間佢就會由你舞..因為佢已經好攰xdd
我2個衰妹好鬼醒會另轉頭咬你肚皮..  所以我死都唔會比佢個頭另轉= =

兔仔無想像中咁弱..    當然你都要小心佢d手手腳腳扭到..  所以睇情況大力少少捉佢 / 放手比佢定返d先
夾住佢 用大脾位0.0    夾住佢博頭..  唔係夾住佢個頭wo.. 小心= =

肥墨魚 2011-11-15 07:03:16 PM 來自手機
花芝媽 2011-11-15 07:09:30 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-15 07:03 PM
花芝媽你嚇屎佢地喇
好似打摔角咁,小心兔兔頸椎 Lock到就會好似上Bio堂咁咖喇 ...

我同佢地剪指甲真係... 好似打仗咁=  =+    但好難書面講點夾 ... 最好就比錢出去睇一次人點剪XD    ...   
佢地發癲 會挖我大脾  我等佢地挖完先舞佢地    ((唔係夾住佢. 等佢自己反癲 - -   ))   

所以一定要放毛巾=  =    但夏天我無放..   所以我大脾好多痕  
pillow.ma 2011-11-15 07:12:35 PM
Ava 發表於 2011-11-15 06:38 PM
咁先決條件係~

你抱起左佢既話一定要抱埋自己身定住佢
唔好比佢扭離扭去扭到條腰骨
兔兔係大脾要走佬就即刻禁住佢
佢比你禁到前腳屈住左就走唔到架喇
不過我唔知你明唔明我講既禁到屈埋前腳姐係咩意思@@
肥墨魚 2011-11-15 07:18:37 PM 來自手機
花芝媽 2011-11-15 07:18:44 PM

勁快反左次睇D牙仔...    佢唔中意比我睇牙仔       反前我會用手拓佢屎忽 同腰個個位   1手就差住佢加拿大
我隻手比較大= =   男仔手掌黎    ...  所以一隻手都OK  
之後再手禁佢心口  ...      剪指甲會按摩先..       同埋會坐登仔..  登仔好夾D ..  
睇牙就唔緊要=0=

佢2隻野 出去比人剪..  唔會變綿羊 = =  仲惡過係屋企 ...   
都唔知咩兔仔黎=_=

影片D牙仔好黃

肥墨魚 2011-11-15 07:25:58 PM 來自手機
花芝媽 2011-11-15 07:28:11 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-15 07:25 PM
花芝媽好腳法!

我都想佢2個好似墨魚咁乖=_=
如果係我阿媽應該會乖好多...  因為佢好癡我阿媽

但我阿媽話...   修人地隻手仲易過佢地..  你自己搞掂佢
全屋得我1個兔奴‥
肥墨魚 2011-11-15 07:34:39 PM 來自手機

快速發帖