星期日同monmon去左廸欣湖拍外影, 好心急等緊D專業靚相,
以下呢幾張係我同兔爸用手機同儍瓜機影既, 都俾大家睇下先啦

MonMon: 呢度邊樹黎架? 好多草草呀, 好開心^^

MonMon: 媽mi爸mi都係度, 唔水驚~~

MonMon: 果邊好似有好野喎~~

MonMon: 好好味既草草呀~~
媽mi: MonMon D草草唔食得架, 食左會肚仔痛架@@

MonMon: 真係好香香喎, 食少少得唔得呀, 媽mi?  
媽mi: 唔得呀~~>.<

MonMon: em.......我食左少少......

MonMon: 食飽飽有D眼瞓仔添~~

MonMon: 獅子都有恰眼瞓既時候~~頂唔順啦, 要瞓瞓先~~

MonMon: 做乜瞓覺豬都要影架, 兔地都未上妝呀>.<

MonMon: 好啦喎~~~唔淮影呀~~

MonMon: 去過第二度瞓覺豬至得~~唔鬼理你地呀~~

MonMon: 哎呀~~~好痕呀, 媽mi, 有小蟲蟲咬我呀~~我腳仔度有小蟲蟲呀>.<

MonMon: 蟲蟲又黎啦~~唔玩啦, 我地返屋企啦~~

Wandywan 2011-12-6 09:28:19 PM
Mono好可愛呀!ee都想抱抱!都好想同Coffee影番輯靚相。
sanny0066 2011-12-6 09:31:15 PM
Wandywan 發表於 2011-12-6 09:28 PM
Mono好可愛呀!ee都想抱抱!都好想同Coffee影番輯靚相。

等Coffee除低羞辱之圈後就去影啦^_^
lukyee86111 2011-12-6 10:39:51 PM
sanny0066 發表於 2011-12-6 08:33 PM
你上次去都係放兔?

唔係
係去住酒店
jinjin 2011-12-6 10:41:34 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-6 07:46 PM
廸欣湖?? disneyland ???
可以去架咩??

廸欣湖係不淮動物入境的, 我地偷運monmon入去架~~

MonMon係獅子兔黎架
sanny0066 2011-12-6 10:42:46 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-6 10:39 PM
唔係
係去住酒店

你365日其中肯定有182.5日去左住酒店=・=
jinjin 2011-12-6 10:44:04 PM
Kay 發表於 2011-12-6 08:34 PM
係手機睇同埋回復都好q麻煩=[

我同意, 手機太細個MON成日要左右移, 好麻煩~~
jinjin 2011-12-6 10:45:27 PM
Wandywan 發表於 2011-12-6 09:28 PM

襯而家天氣涼涼地快D去影靚靚相啦
sanny0066 2011-12-6 10:45:27 PM
jinjin 發表於 2011-12-6 10:44 PM
我同意, 手機太細個MON成日要左右移, 好麻煩~~

無電腦日子真難捱
lukyee86111 2011-12-6 10:47:05 PM
sanny0066 發表於 2011-12-6 10:42 PM
你365日其中肯定有182.5日去左住酒店=・=

如果你錦講
係酒店做個D ....
lukyee86111 2011-12-6 10:49:05 PM
jinjin 發表於 2011-12-6 10:41 PM
廸欣湖係不淮動物入境的, 我地偷運monmon入去架~~

MonMon係獅子兔黎架  ...

偷運 !!!!!!!!!!!!

如果走失了
可否報警
jinjin 2011-12-6 10:54:38 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-6 10:49 PM
偷運 !!!!!!!!!!!!

如果走失了

報警
從未唸過要走到呢一步  
真係金精金眼睇住佢, 佢走到邊我都係佢1-10呎範圍之內, 真係無唸過會唔見左佢要報警喎~~
lukyee86111 2011-12-6 10:59:36 PM
jinjin 發表於 2011-12-6 10:54 PM
報警
從未唸過要走到呢一步  
真係金精金眼睇住佢, 佢走到邊我都係佢1-10呎 ...

如果佢突然RUN得好快
就死得
jinjin 2011-12-6 11:03:25 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-6 10:59 PM
如果佢突然RUN得好快
就死得

有兔兔行街帶嘛
lukyee86111 2011-12-6 11:13:04 PM
jinjin 發表於 2011-12-6 11:03 PM
有兔兔行街帶嘛

我又知啦
jinjin 2011-12-6 11:17:32 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-6 11:13 PM
我又知啦

其實好睇你既兔兔本身性格, 如果兔兔平日係屋企都會午夜狂奔的話, 出到去當然要全天候用行街帶啦,
如果好似MonMon咁鬼死懶既, 就可以唔用行街帶就咁睇住佢都得, 但都要寸步不離架

快速發帖