星期日同monmon去左廸欣湖拍外影, 好心急等緊D專業靚相,
以下呢幾張係我同兔爸用手機同儍瓜機影既, 都俾大家睇下先啦

MonMon: 呢度邊樹黎架? 好多草草呀, 好開心^^

MonMon: 媽mi爸mi都係度, 唔水驚~~

MonMon: 果邊好似有好野喎~~

MonMon: 好好味既草草呀~~
媽mi: MonMon D草草唔食得架, 食左會肚仔痛架@@

MonMon: 真係好香香喎, 食少少得唔得呀, 媽mi?  
媽mi: 唔得呀~~>.<

MonMon: em.......我食左少少......

MonMon: 食飽飽有D眼瞓仔添~~

MonMon: 獅子都有恰眼瞓既時候~~頂唔順啦, 要瞓瞓先~~

MonMon: 做乜瞓覺豬都要影架, 兔地都未上妝呀>.<

MonMon: 好啦喎~~~唔淮影呀~~

MonMon: 去過第二度瞓覺豬至得~~唔鬼理你地呀~~

MonMon: 哎呀~~~好痕呀, 媽mi, 有小蟲蟲咬我呀~~我腳仔度有小蟲蟲呀>.<

MonMon: 蟲蟲又黎啦~~唔玩啦, 我地返屋企啦~~

chillimilk 2011-12-6 02:58:55 AM
好cute ar!! mon mon好大隻ar
頭髮長長 眼仔鼻仔都咁大

出去郊遊 係咪要滴蝨水呢? 邊到買ga
jinjin 2011-12-6 03:06:07 AM
chillimilk 發表於 2011-12-6 02:58 AM
好cute ar!! mon mon好大隻ar
頭髮長長 眼仔鼻仔都咁大

佢眼仔真係幾大架

係呀, 一定要滴蝨水呀, 初初我都唔想無病無痛要佢食藥, 但問過多位兔友都話一定要滴蝨水, 咪帶佢去睇醫生配蝨水囉, 醫生仲俾埋杜蟲藥佢玩完之後食呀~~

一定要睇醫生開藥, 因為要計重量至計得到食幾多藥水架, 想慳都唔得
明日媽 2011-12-6 08:42:47 AM
monmon 你的髮質咁好,係點保養架!教下e e得唔得
sanny0066 2011-12-6 09:02:44 AM
救命呀..原來呢隻先係長毛象不過真心講句..D毛真係保養得好靚
jinjin 2011-12-6 11:20:53 AM
明日媽 發表於 2011-12-6 08:42 AM
monmon 你的髮質咁好,係點保養架!教下e e得唔得

monmon: 明日ee, 我無乜打理D頭髮架,媽mi成日要幫我梳毛毛,但係我至鬼憎梳毛毛,佢一梳我就走
jinjin 2011-12-6 11:22:57 AM
sanny0066 發表於 2011-12-6 09:02 AM
救命呀..原來呢隻先係長毛象不過真心講句..D毛真係保養得好靚 ...

佢D頭毛其實真係無乜保養,有時幫佢梳下毛咁啦,
我都係覺得佢歎左冷氣同食多左菜之後D毛真係爆哂出黎咁囉~

又唔知係咪佢之前既主人無乜打理佢,又俾唔夠營養佢食咁啦~
sanny0066 2011-12-6 11:34:54 AM
jinjin 發表於 2011-12-6 11:22 AM
佢D頭毛其實真係無乜保養,有時幫佢梳下毛咁啦,
我都係覺得佢歎左冷氣同食多左菜之後D毛真係爆哂出黎 ...

其實係MonMon天生麗質
jinjin 2011-12-6 11:39:16 AM
sanny0066 發表於 2011-12-6 11:34 AM
其實係MonMon天生麗質

MonMon:  呢樣梗係啦
sanny0066 2011-12-6 11:44:12 AM
jinjin 發表於 2011-12-6 11:39 AM
MonMon:  呢樣梗係啦

不過好彩Be同Yond都係短毛...因為我淨係每日掃Kay媽脫落既秀髮都已經暈暈地
肥墨魚 2011-12-6 11:50:04 AM 來自手機
肥墨魚 2011-12-6 11:52:56 AM 來自手機
sanny0066 2011-12-6 12:21:31 PM
第二張相冇左雙眼
jinjin 2011-12-6 12:29:56 PM
sanny0066 發表於 2011-12-6 11:44 AM
不過好彩Be同Yond都係短毛...因為我淨係每日掃Kay媽脫落既秀髮都已經暈暈地 ...

短毛都會甩架啦,只係無咁易睇得見嗟
jinjin 2011-12-6 12:31:53 PM
肥墨魚 發表於 2011-12-6 11:50 AM
長毛象第二張影到好似食人族>

MonMon: 我咁靚女你竟然話我係食人族
下次見到你食埋你

快速發帖