黎緊聖誕....會離家5日=~=....
會打算將2隻仔女交比家姐託管....
不過勁唔放心=.="!!!!
要將佢地由太子搬去筲箕灣=.=""...
雖然...話就話去5日.........前前後後都要放係筲箕灣13日=,="
因為要預早1星期搬過去....
好唔捨得ar................好唔放心交比家姐.....因為一d經驗都冇/_\"!!!
chillimilk 2011-12-9 05:46:28 PM
yingxbb 發表於 2011-12-9 05:39 PM
已經好努力諗ING!!!
仲要準備定D保暖物品>

vetbed 超正喔!
我隻曳b 會賴vv 但vetbed竟然安然冇樣wor
yingxbb 2011-12-9 05:52:58 PM
chillimilk 發表於 2011-12-9 05:46 PM
vetbed 超正喔!

E.....隻衰仔真係會亂咁VV架...~~係新野都V一V先...=.="!
ccychoy 2011-12-9 07:06:54 PM
同你一樣
要交比哥哥同媽媽
chillimilk 2011-12-10 12:24:21 AM
yingxbb 發表於 2011-12-9 05:52 PM
E.....隻衰仔真係會亂咁VV架...~~係新野都V一V先...=.="!

原本我都預左佢一定vv ga na 不過好好彩lor (暫時咋)
nixie 2011-12-10 12:36:08 AM
yingxbb 發表於 2011-12-9 04:03 PM
太子....~
如果要交pet shop....我會揀交比家姐...信得過pet shop...= ="
返到黎有咩事..pet shop唔負責 ...

你同你家姐簽份合約  兔兔有事既話賠償1百萬  咁我諗佢會對你隻兔超級好
chillimilk 2011-12-10 12:46:06 AM
nixie 發表於 2011-12-10 12:36 AM
你同你家姐簽份合約  兔兔有事既話賠償1百萬  咁我諗佢會對你隻兔超級好 ...

haha 佢家姐一定謝絶兔兔入門口ar
sanny0066 2011-12-10 01:13:05 AM
yingxbb 發表於 2011-12-9 04:03 PM
太子....~
如果要交pet shop....我會揀交比家姐...信得過pet shop...= ="
返到黎有咩事..pet shop唔負責 ...

將呢個回覆forward俾你家姐睇先...睇下佢仲幫唔幫你湊
sanny0066 2011-12-10 01:13:52 AM
yingxbb 發表於 2011-12-9 04:05 PM
pet shop唔會幫我丁實對兔兔..
家姐就可以@@!..專心照顧~~
但唔知會唔會出事ja~~> ...

但你家姐要返工ma
sanny0066 2011-12-10 01:15:35 AM
chillimilk 發表於 2011-12-9 05:46 PM
vetbed 超正喔!

因為vetbed上面係唔會濕的...你一揭起vetbed下面會發現成攤尿
sanny0066 2011-12-10 01:16:04 AM
yingxbb 發表於 2011-12-9 05:52 PM

我2隻兔兔都係..一有新野一定狂鬥放水嫁
chillimilk 2011-12-10 01:20:33 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:15 AM
因為vetbed上面係唔會濕的...你一揭起vetbed下面會發現成攤尿

ha 日日check兩次 都未有事bor
sanny0066 2011-12-10 01:29:02 AM
chillimilk 發表於 2011-12-10 01:20 AM
ha 日日check兩次 都未有事bor

Yond張vetbed已經成陣尿味了....好彩今日托Coffee媽買多左張新的備用呢張尿味vetbed可以拎去洗
chillimilk 2011-12-10 03:51:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:29 AM
Yond張vetbed已經成陣尿味了....好彩今日托Coffee媽買多左張新的備用呢張尿味vetbed可以 ...

coffee媽真好人!!
yingxbb 2011-12-10 11:58:23 AM
nixie 發表於 2011-12-10 12:36 AM
你同你家姐簽份合約  兔兔有事既話賠償1百萬  咁我諗佢會對你隻兔超級好 ...

家姐彩我都傻=.=!!
yingxbb 2011-12-10 11:58:51 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:13 AM
將呢個回覆forward俾你家姐睇先...睇下佢仲幫唔幫你湊

千其唔好牙>____________<"!!
唔可以比佢知架...架架架~~~HAHAHAHAH~

快速發帖