黎緊聖誕....會離家5日=~=....
會打算將2隻仔女交比家姐託管....
不過勁唔放心=.="!!!!
要將佢地由太子搬去筲箕灣=.=""...
雖然...話就話去5日.........前前後後都要放係筲箕灣13日=,="
因為要預早1星期搬過去....
好唔捨得ar................好唔放心交比家姐.....因為一d經驗都冇/_\"!!!
yingxbb 2011-12-10 11:59:42 AM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:16 AM
我2隻兔兔都係..一有新野一定狂鬥放水嫁

係AR=.=...............其實我都想買架............
不過........我唔想佢VV完....又訓落去.........成身都係= =
yingxbb 2011-12-10 12:00:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:13 AM
但你家姐要返工ma

仲有媽咪做後備...AHAHHAHA~
yingxbb 2011-12-10 09:38:40 PM
sanny0066 發表於 2011-12-10 01:29 AM
Yond張vetbed已經成陣尿味了....好彩今日托Coffee媽買多左張新的備用呢張尿味vetbed可以 ...

我今日都去左買vetbed !結果真係vv ==°
sanny0066 2011-12-10 10:16:44 PM
yingxbb 發表於 2011-12-10 11:59 AM
係AR=.=...............其實我都想買架............
不過........我唔想佢VV完....又訓落去.........成身 ...

vetbed如果兔兔VV完...D尿會漏晒落去..濕都唔會濕得好嚴重的
sanny0066 2011-12-10 10:17:27 PM
yingxbb 發表於 2011-12-10 09:38 PM
我今日都去左買vetbed !結果真係vv ==°

如果兔兔未識去廁所VV...就一定會係上面VV的..就算Yond頭3日冇係vetbed上面VV...第4日都已經係上面柯左2大篤啦

快速發帖