開了新藥 有骨粉同埋吊骨針 未來1個月每星期都要返去打吊骨針...希望可以增加Yond妹既活躍能力

當Dr.Ma講到針灸對於Yond妹都唔會有太大幫助時..眼淚終於流了下來...Kay媽都被我嚇到了
chillimilk 2011-12-12 12:12:42 AM
yondyond好靚好cute ar
你kay媽yond 一齊加油加油
sanny0066 2011-12-12 12:21:33 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 12:12 AM
yondyond好靚好cute ar
你kay媽yond 一齊加油加油

今日Yond妹仲同Kay媽一齊訓教添呀..sweet到爆呀
chillimilk 2011-12-12 12:26:20 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 12:21 AM
今日Yond妹仲同Kay媽一齊訓教添呀..sweet到爆呀

sanny0066 2011-12-12 12:37:47 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 12:26 AM

不過都好驚Yond係Kay媽身上柯尿...到時Kay媽一定發顛
chillimilk 2011-12-12 01:05:53 AM
sanny0066 發表於 2011-12-12 12:37 AM
不過都好驚Yond係Kay媽身上柯尿...到時Kay媽一定發顛

我都中左曳b兩次ar
sanny0066 2011-12-12 01:43:31 AM
chillimilk 發表於 2011-12-12 01:05 AM
我都中左曳b兩次ar

好冇飲呀...
Alan7617 2011-12-12 03:48:21 AM
加油
明日媽 2011-12-12 09:14:15 AM
加油呀! YOND YOND
EE會一直支持你架!
你要努力呀!
唔好令到嗰個變態而又感情豐富嘅爸爸傷心流淚啦!
Wandywan 2011-12-12 11:12:51 AM
加油呀!yond yond!
Wandywan 2011-12-12 11:13:55 AM
Alan7617 發表於 2011-12-12 03:48 AM
加油

波波做手術未呀?波波都要加油呀!
sanny0066 2011-12-12 11:35:06 AM
明日媽 發表於 2011-12-12 09:14 AM
加油呀! YOND YOND
EE會一直支持你架!
你要努力呀!

尋日YondYond係馬Sir張枱道扮晒野...扮驚到震..係咁衝上去姑娘個身道
sanny0066 2011-12-12 11:35:41 AM
Wandywan 發表於 2011-12-12 11:12 AM
加油呀!yond yond!

Coffee做完手術後都要加油養好身子喔
sanny0066 2011-12-12 11:36:09 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-12 09:58 AM
好中意yond yond 一上一下ge 耳仔 哈哈

加油!!! 姨到好多哥哥姐姐支持你!!!

奶茶都係繼續加油努力做好37黑面兔
sanny0066 2011-12-12 11:47:23 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-12 11:40 AM
屎少左啦姨排

奶茶應該開始定性啦吧...好似BeBe咁...以前又係曳到爆..呢排可能覺得自己做了大家姐啦...開始又乖又爹...Yond妹就都係咁爹..星期日仲趴係Kay媽胸上面訓教
sanny0066 2011-12-12 12:07:57 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-12 11:57 AM
換晒d abc 墊咬少左
定唔定性我唔知 不過可能佢知怒咬欄同廁所無人睬 扮cute 反而我地仲會望佢多d
所以 ...

我放入籠既ABC同vetbed 都被咬左少少係底盤發現殘骸屍首

快速發帖