開了新藥 有骨粉同埋吊骨針 未來1個月每星期都要返去打吊骨針...希望可以增加Yond妹既活躍能力

當Dr.Ma講到針灸對於Yond妹都唔會有太大幫助時..眼淚終於流了下來...Kay媽都被我嚇到了
claudia_ji 2011-12-11 08:09:23 PM 來自手機
Yond妹一定會冇事,好快好返的^___^ ~ 加油呀,beyond爸~!!!
wesky 2011-12-11 08:21:36 PM
add oil~~~
sanny0066 2011-12-11 08:58:06 PM
我同Kay媽都會加油的
ccychoy 2011-12-11 09:40:20 PM
Yond好Q牙
加油牙Yond.Yond爸.十萬個支持
vienna84 2011-12-11 09:45:38 PM 來自手機
加油丫!!!!!!!
kwan104kwan 2011-12-11 09:58:06 PM
加油!Yond得到你們的愛及支持,一定會努力ga!
sanny0066 2011-12-11 10:41:21 PM
vienna84 發表於 2011-12-11 09:45 PM
加油丫!!!!!!!

你隻多多都要加油喔..盡快book到紅磡就good啦
sanny0066 2011-12-11 10:41:43 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-11 09:58 PM
加油!Yond得到你們的愛及支持,一定會努力ga!

你都要努力照顧好你隻"長毛安哥拉"呀
kwan104kwan 2011-12-11 10:43:23 PM
我問過啦!他係貓貓兔黎ga!
sanny0066 2011-12-11 10:44:42 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-11 10:43 PM
我問過啦!他係貓貓兔黎ga!

兔兔都要有花名嫁....就叫佢做安哥拉啦
kwan104kwan 2011-12-11 10:49:03 PM
sanny0066 發表於 2011-12-11 10:44 PM
兔兔都要有花名嫁....就叫佢做安哥拉啦

下!叫佢安哥拉唔認你ga!

不過我催眠緊叫佢曳曳豬,幾個月都無什麼反應!!
花芝媽 2011-12-11 10:55:12 PM
加油><  佢隻耳仔真係好頂引  一下`一上既
sanny0066 2011-12-11 11:13:50 PM
kwan104kwan 發表於 2011-12-11 10:49 PM
下!叫佢安哥拉唔認你ga!

不過我催眠緊叫佢曳曳豬,幾個月都無什麼反應!! ...

曳曳豬...佢覺得呢個名唔襯佢叫可愛豬睇下佢會唔會有反應
sanny0066 2011-12-11 11:14:12 PM
花芝媽 發表於 2011-12-11 10:55 PM
加油><  佢隻耳仔真係好頂引  一下`一上既
佢隻耳初初唔係咁嫁...係飲水個陣個姿勢先係咁...久而久之...就成日都係咁一上一下啦

快速發帖