開了新藥 有骨粉同埋吊骨針 未來1個月每星期都要返去打吊骨針...希望可以增加Yond妹既活躍能力

當Dr.Ma講到針灸對於Yond妹都唔會有太大幫助時..眼淚終於流了下來...Kay媽都被我嚇到了
sanny0066 2011-12-12 12:13:47 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-12 12:10 PM
我係籠出面d abc 同膠墊屍骸遍野

換左幾塊大abc 膠 唔知做咩又唔arm 大人口味 佢又唔係咬咁多 ...

大abc膠即係yoga墊
Alan7617 2011-12-12 12:53:58 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 11:35 AM
尋日YondYond係馬Sir張枱道扮晒野...扮驚到震..係咁衝上去姑娘個身道 ...

佢係唔係睇中咗姑娘呀
Alan7617 2011-12-12 01:02:22 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 12:37 AM
不過都好驚Yond係Kay媽身上柯尿...到時Kay媽一定發顛

我每次帶波波出去睇醫生,佢都會沖壺茶(柯尿)比我歎 ,重要喺我身度
Alan7617 2011-12-12 01:23:38 PM
Wandywan 發表於 2011-12-12 11:13 AM
波波做手術未呀?波波都要加油呀!

多謝你的關心呀,Wendy , 波波19號做呀!
大家都要繼續俾心機做兔奴呀!
Wandywan 2011-12-12 01:25:35 PM
Alan7617 發表於 2011-12-12 01:23 PM

祝波波早日好番,
sanny0066 2011-12-12 03:25:06 PM
Alan7617 發表於 2011-12-12 01:23 PM

我係龍貓樂園見到你呢個籠真係勁想買...但我無理由咁大個籠養一隻兔嫁
sanny0066 2011-12-12 03:25:48 PM
Alan7617 發表於 2011-12-12 12:53 PM
佢係唔係睇中咗姑娘呀

Yond其實真係好爹...Yond淨係鍾意爹女性
yingxbb 2011-12-12 03:38:36 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 03:25 PM

我都想啤啤爹下我...可惜佢唔鍾意比人抱=,=!
Yond會好快冇事ga!! 1定~~!!
sanny0066 2011-12-12 03:39:55 PM
yingxbb 發表於 2011-12-12 03:38 PM
我都想啤啤爹下我...可惜佢唔鍾意比人抱=,=!
Yond會好快冇事ga!! 1定~~!!

我都成日咁樣安慰自己
下次Yond再放係Kay個胸上面..我偷拍俾你睇下...Yond妹真係訓著左嫁
yingxbb 2011-12-12 03:45:20 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 03:39 PM
我都成日咁樣安慰自己
下次Yond再放係Kay個胸上面..我偷拍俾你睇下...Yond妹真係訓著左嫁{:3_81 ...

好丫好丫~~..........
好期待^___^" 1定好似乖寶寶咁..........!!
sanny0066 2011-12-12 03:48:47 PM
yingxbb 發表於 2011-12-12 03:45 PM
好丫好丫~~..........
好期待^___^" 1定好似乖寶寶咁..........!!

我而家up張相俾你睇下先....不過就唔係訓係胸口既...就咁抱住佢已經訓左
yingxbb 2011-12-12 03:51:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 03:48 PM
我而家up張相俾你睇下先....不過就唔係訓係胸口既...就咁抱住佢已經訓左 ...

好乖ar><!"
我要睇我要睇我要睇~~~!!
sanny0066 2011-12-12 03:52:18 PM
安心的傻妹YondYond
jinjin 2011-12-12 06:38:54 PM
sanny0066 發表於 2011-12-12 03:25 PM
我係龍貓樂園見到你呢個籠真係勁想買...但我無理由咁大個籠養一隻兔嫁 ...

我就係想咁大個籠養一隻兔喎,
我隻長毛象好大件呢
jinjin 2011-12-12 06:39:33 PM

早講呀,咁我尋日就抱yond yond玩下啦

快速發帖