大家好! 今次係我第一次發帖,
想同大家介紹一下我隻兔仔"墨魚丸"
他四個月大,係男仔,平時唔痴人,最鍾意周圍跳,
近來成日打乞痴,帶左佢去睇醫生,希望快d好

我養左佢2-3個月到,係新手,希望同大家多交流,照顧得佢更好

墨魚丸小兔

好鍾意食草

定期磅磅重

為食

呵呵~

跑緊的時候

好鍾意咬野

390969_10150401824844470_854259469_8096006_1807944704_n.jpg (73.75 KB, 下載次數: 683)

nixie 2011-12-19 09:17:31 PM
真似幾似粒墨魚丸bor
Alan7617 2011-12-20 01:28:50 AM
你好麻,墨魚丸小朋友
chillimilk 2011-12-20 01:37:31 AM
墨魚丸的的式式肥du du咁 超可愛喔
chillimilk 2011-12-20 01:38:52 AM
pillow.ma 發表於 2011-12-19 08:38 PM
我都好鍾意食墨魚丸, 飲奶茶同埋攬住枕頭訓覺

candy_ysf 2011-12-20 09:17:42 AM
貓仔兔 發表於 2011-12-19 03:36 PM
墨魚丸好靚仔呀!同埋真係好似墨魚丸

佢仲有無打噴嚏呀?醫生點講,要食幾多日葯呀? ...

呵呵~ 佢真係愈大愈靚仔架

佢仲有打乞痴ar,時好時壞,好彩都好肯食野,好肯飲水,要食兩個星期藥ar
sanny0066 2011-12-20 09:17:47 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-19 04:59 PM
我同你果款接近一樣ar,我諗我地都係咁上下大,你果個幾錢?

$629 購自荃灣8號兔
sanny0066 2011-12-20 09:18:17 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-19 05:02 PM
我有個廁所,兩個草架,一個草球,我大約剩下20%俾佢用啦
唔知佢會唔會覺得好迫  ...

洗唔洗2個草架 仲要加多1個草球
candy_ysf 2011-12-20 09:18:21 AM
Wandywan 發表於 2011-12-19 06:15 PM
墨魚丸好可愛,好的色呀!

係ar 佢仲係bb 所以好的色
sanny0066 2011-12-20 09:19:17 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-19 07:28 PM
姐姐我都好中2食墨魚丸同飲奶茶

我好鍾意早餐食麥皮 午餐食墨魚丸+飲杯奶茶 晚餐再食墨魚 晚上再攬住枕頭訓教
candy_ysf 2011-12-20 09:19:24 AM
kwan104kwan 發表於 2011-12-19 07:07 PM
佢好細粒,好可愛呀,有幾重?

我用磅麵粉果d去磅他, 有2g重
通常你地磅兔會用咩磅
sanny0066 2011-12-20 09:20:19 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 09:17 AM

佢仲有打乞痴ar,時好時壞,好彩都好肯食野,好肯飲水,要食兩個星期藥a ...

我只係見過一次兔兔打黑次幾可愛
candy_ysf 2011-12-20 09:20:19 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-19 08:33 PM
乜野事!! 講緊cute cute 墨魚丸..

做咩...拉埋奶茶落水先而家 哈哈哈哈哈 ...

哈哈 我都好鍾意飲奶茶架,你隻奶茶都好可愛
sanny0066 2011-12-20 09:20:41 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 09:17 AM

佢仲有打乞痴ar,時好時壞,好彩都好肯食野,好肯飲水,要食兩個星期藥a ...

我要同BeBe妹招親

candy_ysf 2011-12-20 09:21:24 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-19 07:28 PM
姐姐我都好中2食墨魚丸同飲奶茶

姐姐,會唔會鍾意左我架? 姐姐幾歲??? 我四個月到咋
candy_ysf 2011-12-20 09:23:07 AM
pillow.ma 發表於 2011-12-19 09:16 PM
不過我多數早上係沖奶茶多

我早上鍾意飲華田多d

快速發帖