大家好! 今次係我第一次發帖,
想同大家介紹一下我隻兔仔"墨魚丸"
他四個月大,係男仔,平時唔痴人,最鍾意周圍跳,
近來成日打乞痴,帶左佢去睇醫生,希望快d好

我養左佢2-3個月到,係新手,希望同大家多交流,照顧得佢更好

墨魚丸小兔

好鍾意食草

定期磅磅重

為食

呵呵~

跑緊的時候

好鍾意咬野

390969_10150401824844470_854259469_8096006_1807944704_n.jpg (73.75 KB, 下載次數: 683)

candy_ysf 2011-12-21 11:28:06 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:17 AM
睇黎你都係被墨魚丸食住....踏上了一條不歸路

最新消息係佢又咬到我個手袋多左幾個洞...........
candy_ysf 2011-12-21 11:29:01 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:22 AM
我唔想BeBe得1.9kg咁輕我想佢起碼有2.2-2.5KG嫁

哈哈 喂燕麥儲肥佢~
candy_ysf 2011-12-21 11:29:45 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:18 AM
絕左育之後再商議姨個問題
可能到時又唔係咁講

諗住去邊間絕呢?
candy_ysf 2011-12-21 11:31:05 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:21 AM
每個月出黎1次...之後又相隔29日.咁樣好慘嫁wo

哈哈 阿Q精神,好過牛郎織女一年一次架啦
sanny0066 2011-12-21 11:32:03 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-21 11:28 AM
最新消息係佢又咬到我個手袋多左幾個洞...........

尋日BeBe都開始咬被..我一野兜落佢下巴...之後佢驚左
sanny0066 2011-12-21 11:32:51 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-21 11:31 AM
哈哈 阿Q精神,好過牛郎織女一年一次架啦

但最大問題係BeBe身型比奶爺大份咁多一D都唔襯
candy_ysf 2011-12-21 11:33:00 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:23 AM
巨be 似狗狗 咁奶爺會唔睬佢~

BE BE 女我隻墨魚丸都有機架WO 公平競爭
candy_ysf 2011-12-21 11:33:36 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:46 AM
應該不會..係入去踩下單車食下海鮮

海鮮最好係街市買去煮,好食好多
candy_ysf 2011-12-21 11:35:27 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:46 AM
墨魚丸係提示你..係時候要剪指甲啦

一剪佢就好驚,唔鍾意俾人反轉,而家都試緊,努力中,黎緊我放假,哈哈 佢死刑到
candy_ysf 2011-12-21 11:36:17 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:53 AM
係船訓教咁勁..我隻BeBe坐巴士都係狂chok兔袋唔知搭船會點

搖下抱下好易訓著架咋
candy_ysf 2011-12-21 11:38:16 AM
katy 發表於 2011-12-20 10:49 AM
兔爸D相.... 要問問佢比唔比貼呢

我果隻兔係女仔黎架 :pp (呢排冇影相,d相比較舊)

哇 真係好似樣AR
好得意 好似貓咪AR
好想問件衫仔係邊度買??
sanny0066 2011-12-21 11:39:51 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-21 11:33 AM
BE BE 女我隻墨魚丸都有機架WO 公平競爭

你粒丸而家幾重
candy_ysf 2011-12-21 11:39:59 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-20 01:44 PM
姐姐我今日病住都去飲凍奶茶

姐姐 唔識死呢... 我都病左成個月,唔敢飲凍野,食藥食到驚呢
sanny0066 2011-12-21 11:40:12 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-21 11:33 AM
海鮮最好係街市買去煮,好食好多

買ok...但買左冇人煮先PK
sanny0066 2011-12-21 11:40:36 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-21 11:35 AM
一剪佢就好驚,唔鍾意俾人反轉,而家都試緊,努力中,黎緊我放假,哈哈 佢死刑到 ...

2人合力...樣樣野都方便d

快速發帖