大家好! 今次係我第一次發帖,
想同大家介紹一下我隻兔仔"墨魚丸"
他四個月大,係男仔,平時唔痴人,最鍾意周圍跳,
近來成日打乞痴,帶左佢去睇醫生,希望快d好

我養左佢2-3個月到,係新手,希望同大家多交流,照顧得佢更好

墨魚丸小兔

好鍾意食草

定期磅磅重

為食

呵呵~

跑緊的時候

好鍾意咬野

390969_10150401824844470_854259469_8096006_1807944704_n.jpg (73.75 KB, 下載次數: 683)

candy_ysf 2011-12-20 10:47:43 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:15 AM
冇手續..但係墨魚丸係長洲出市區會唔會好麻煩呢..暈船浪

haha.. 佢上到船就會訓覺(合埋眼果隻),
出到街就好乖好靜,同係屋企好大分別架~
candy_ysf 2011-12-20 10:48:29 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:17 AM
我隻Be都係6個月1.29KG重過你隻奶茶少少

1.29KG 正
katy 2011-12-20 10:49:43 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 10:02 AM
相信佢大個左會係大男人 哈哈
有無多D兔爸 GE相??? 你果隻都係男?

兔爸D相.... 要問問佢比唔比貼呢

我果隻兔係女仔黎架 :pp (呢排冇影相,d相比較舊)
167723_10150162514723206_798503205_8584133_1486740_n.jpg    167273_10150162515278206_798503205_8584151_1320288_n.jpg
   37757_470897758205_798503205_6565058_3327274_n.jpg     33494_483835338205_798503205_6907223_5693884_n.jpg
lukyee86111 2011-12-20 10:49:46 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 09:21 AM
姐姐,會唔會鍾意左我架? 姐姐幾歲??? 我四個月到咋

你問我定問程程??
sanny0066 2011-12-20 10:53:04 AM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 10:47 AM
haha.. 佢上到船就會訓覺(合埋眼果隻),
出到街就好乖好靜,同係屋企好大分別架~ ...

係船訓教咁勁..我隻BeBe坐巴士都係狂chok兔袋唔知搭船會點
sanny0066 2011-12-20 10:53:25 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:50 AM
堅重手wor trubi 哈哈哈哈

淨係磅個屎忽都1.29kg啦trubi
sanny0066 2011-12-20 10:54:01 AM
katy 發表於 2011-12-20 10:49 AM
兔爸D相.... 要問問佢比唔比貼呢

我果隻兔係女仔黎架 :pp (呢排冇影相,d相比較舊)

冇記錯你呢隻兔兔都係係荃灣8號兔係BeBe D師姐
katy 2011-12-20 11:10:53 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:54 AM
冇記錯你呢隻兔兔都係係荃灣8號兔係BeBe D師姐

呀b::: 我本身住喺元朗8號兔~~~ 跟住兔奴叫店員姐姐送我去屯門店ga

兔奴::: 你搭程車都咁驚死,都唔知你果時點黎屯門的
sanny0066 2011-12-20 11:47:12 AM
katy 發表於 2011-12-20 11:10 AM
呀b::: 我本身住喺元朗8號兔~~~ 跟住兔奴叫店員姐姐送我去屯門店ga

兔奴::: 你搭程車都咁驚死,都唔知 ...

哎呀..我記錯左添
8記D店員專登車呀b去屯門俾你
katy 2011-12-20 11:50:59 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 11:47 AM
哎呀..我記錯左添
8記D店員專登車呀b去屯門俾你

哈哈,呢度太多兔友了

果時唔知兔仔咁驚青,所以都冇特別問。 一直都以為佢搭輕鐵黎JA
lukyee86111 2011-12-20 01:44:36 PM

姐姐我今日病住都去飲凍奶茶
sanny0066 2011-12-20 02:03:11 PM
katy 發表於 2011-12-20 11:50 AM
哈哈,呢度太多兔友了

果時唔知兔仔咁驚青,所以都冇特別問。 一直都以為佢搭輕鐵黎JA  ...

拎住兔袋上輕鐵應該會被職員趕
katy 2011-12-20 05:21:49 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 02:03 PM
拎住兔袋上輕鐵應該會被職員趕

輕鐵唔會成日有職員喺度,又冇閉路又冇閘口,不過佢地會神出鬼沒 
sanny0066 2011-12-20 05:23:28 PM
katy 發表於 2011-12-20 05:21 PM
輕鐵唔會成日有職員喺度,又冇閉路又冇閘口,不過佢地會神出鬼沒 

我試過有一次坐巴士去九記..企係司機位附近..司機叫我收埋少少個兔袋因為我放左個兔袋上好似枱咁高既物體上面)
貓仔兔 2011-12-20 06:54:16 PM
candy_ysf 發表於 2011-12-20 09:17 AM
呵呵~ 佢真係愈大愈靚仔架

佢仲有打乞痴ar,時好時壞,好彩都好肯食野,好肯飲水,要食兩個星期藥a ...

係咪貓貓兔?我個隻都係呀,近排佢都有D打乞嚏咁(定係D草碎令佢咁?)....過幾日佢唔好番,都要帶佢睇醫生喇!

快速發帖