幾年黎第一次同佢地影聖誕相~~
祝各位兔爸兔媽兔兔大人聖誕快樂!! 屎屎大大粒!!

寶貝豆
大小姐 Mui Mui
大哥 Momo
乖巧 BeBe
媽媽, 我的禮物呢?

sanny0066 2012-1-3 02:03:26 AM
jinjin 發表於 2012-1-3 01:40 AM
網上資料都講左佢係架啦
D靚靚兔好搶手架, 機乎一放上網見到張相已經係有人HOLD左架啦~~
...

真可惜..我仲考慮當中嫁MA
sanny0066 2012-1-3 02:03:58 AM
jinjin 發表於 2012-1-3 01:45 AM
但係暫養唔等於你有優先權去領養果隻兔兔架WOW

你當我發下up風算啦...Be實夾唔到其他兔既...無可能
sanny0066 2012-1-3 02:04:21 AM
qtang 發表於 2012-1-2 11:33 PM
2012年的第一次郊遊 ~ 好開心喔
無靚機, 隨便拍, 至在分享和兔爸及兔兔的歡樂

你淨係帶2隻去..其他2隻會呷醋
jinjin 2012-1-3 02:09:01 AM
sanny0066 發表於 2012-1-3 02:03 AM
真可惜..我仲考慮當中嫁MA

我果時上去睇中既全部一係俾人HOLD左, 一係就有病仲未可以領養, 都等左少少時間再見到MON架咋, 但當時既MONIE並不是咁可愛的, 但一心領養都係想俾個溫暖的家兔兔嗟, 要求不需太高啦, 但如果買就一定要買到最靚靚果隻
sanny0066 2012-1-3 02:18:47 AM
jinjin 發表於 2012-1-3 02:09 AM
我果時上去睇中既全部一係俾人HOLD左, 一係就有病仲未可以領養, 都等左少少時間再見到MON架咋, 但當時既M ...

而家Mon妹咪又係你悉心照顧下靚女到爆
jinjin 2012-1-3 10:59:37 AM
sanny0066 發表於 2012-1-3 02:18 AM
而家Mon妹咪又係你悉心照顧下靚女到爆

但係佢驚青既性格都仲係一樣
Randyan 2012-1-3 01:22:32 PM
pie pie被領養了

如果pie pie既新爸媽會上黎PO就好了
Randyan 2012-1-3 01:25:05 PM
jinjin 發表於 2012-1-3 01:40 AM
網上資料都講左佢係架啦
D靚靚兔好搶手架, 機乎一放上網見到張相已經係有人HOLD左架啦~~
...

我直情見到係 待領 播
jinjin 2012-1-3 01:43:43 PM
Randyan 發表於 2012-1-3 01:25 PM
我直情見到係 待領 播

Sorry。我睇錯左第二隻兔兔,有隻sweet heart都同apple pie好似樣下.

但因為網上資料未及時更新,一切要上去睇睇至最up date.

Randyan 2012-1-3 01:47:42 PM
jinjin 發表於 2012-1-3 01:43 PM
要睇最後果2行:

申請狀況:         申請處理中 application under process

係呀~但我部腦真係見到 待領 .....

甘得意既=  ="
jinjin 2012-1-3 01:49:36 PM
Randyan 發表於 2012-1-3 01:47 PM
係呀~但我部腦真係見到 待領 .....

甘得意既=  ="

我已經改左上面果個留言,可能我睇錯左果隻Sweet Heart
jinjin 2012-1-3 01:52:43 PM
sanny0066 發表於 2012-1-2 09:40 PM
我今日同KAY媽專登上兔協搵蘋果批....但APPLE PIE已被人領養了(兔協職員講的) ...

apple pie 直頭俾人接走左啦?
我早前上去買野都有睇過D兔兔,apple pie真係好鬼靚靚
Randyan 2012-1-3 01:56:55 PM
睇黎呢度既兔友都幾鍾意長毛一族
Randyan 2012-1-3 01:57:56 PM
個個都吼住pie pie~到底會係花落誰家呢
Randyan 2012-1-3 02:02:06 PM
有無友見過Skittles既真身呀~?
愈睇愈鍾意佢既毛色
有無兔友既bb好係佢甘嫁

快速發帖