做個調查先~~
你地的兔兔點樣黎?
我隻小丸係Q-pxt 買
波波係朋友既朋友度領養~~

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 209 人參與投票
10.26% (24)
1.71% (4)
6.84% (16)
4.70% (11)
6.41% (15)
9.40% (22)
14.10% (33)
2.99% (7)
11.11% (26)
32.48% (76)
您所在的用戶組沒有投票權限
kwaikwai 2008-7-24 01:46:27 AM
didi 係朋友o係籃球場見到佢~
執左佢返屋企~~~
佢屋企唔養得~就比左我~~

初頭我呃我媽幫朋友養幾星期~~~(因為我媽唔鐘意小動物)
點知幾星期又幾星期, 幾星期又幾星期~
眨下眼~咁就5年啦~~~~ :021:
chrisyan 2008-8-20 03:44:48 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-7-24 01:46 AM 發表
didi 係朋友o係籃球場見到佢~
執左佢返屋企~~~
佢屋企唔養得~就比左我~~

初頭我呃我媽幫朋友養幾星期~~~(因為我媽唔鐘意小動物)
點知幾星期又幾星期, 幾星期又幾星期~
眨下眼~咁就5年啦~~~~ :021:

waaa...真係好搞笑XD
咁都得~不過我都有諗過咁樣同阿媽講~
SHARON 2008-9-28 01:10:31 PM
係兔協相遇..一見鐘情:039:
`Shusonbaby||' 2008-9-29 08:06:43 PM
feefee係朋友隻兔兔以前個主人個男朋友到黎.
`Shusonbaby||' 2008-9-29 08:08:01 PM
原帖由 elyse 於 2008-5-5 09:57 AM 發表
:024: 我係朋友到..
那個人講到阿仔那麼可憐...
之後約佢出來睇下..
點知個人話柯尿後走了
只有我們倆呆呆地坐在公園裹..

:078: 所以我倆便相遇了

wa!!個個人咁衰既-/\-
candybbb0421 2008-10-1 07:19:33 PM

可以叫買...都可以叫領養,因比$既
elvisli 2008-10-8 12:27:15 AM
買番黎
不過比我揀多次我會去領養
cordero 2008-10-8 12:38:11 AM
原帖由 SHARON 於 2008-9-28 01:10 PM 發表
係兔協相遇..一見鐘情:039:

SIU MING AR....我係兔協做義工果陣都偷偷地同佢玩過~佢真係好靚>///<
wendy818 2008-10-8 05:56:28 PM
我個隻係x號兔賣的!!
Man 2008-11-3 12:49:05 PM
兔兔同灰灰都好似死衰鬼咁泥架
logon 2008-12-16 08:42:46 PM
係我心兔買既
個日差唔多睇哂d兔兔
無一個有feel
點知睇到我心兔時第一眼望落miffy度就覺得佢好特別好有氣質#^23^#
第一日到家佢只係敢原地郁黎郁去唔敢行
後來幅度就慢慢擴大
而家仲變左大小姐添#^57^#
Vinkivan 2008-12-16 09:04:29 PM
兩隻都喺寵物店買嘅... 波子同兩隻好大嘅兔兔放埋一齊, 我見倒佢好慘咁lee埋咗一角, 之後叫個sale抱出嚟俾我抱下, 佢好定, 郁都唔郁, 嗰樣"O"晒咀咁望住我, 好似好想我帶佢返屋企咁, 我就揀咗佢喇!!

湯丸係我想養多隻陪波子, 咁就再去寵物店睇, 去咗幾間都睇唔啱, 去到後尾嗰間, 諗住睇唔啱就算, 點知入到間寵物店真係睇唔啱喎~ 正當想走之際, 兔爸發現湯丸喺間屋入面好入, 咁我就等佢出嚟睇下啱唔啱, 咁等嘅時候我就伸手同其他兔仔玩, 點知我一伸手入去, 湯丸就走咗出嚟喇~ 仲係咁聞同lam我嘅手tim~ 就係咁, 我就帶咗佢返屋企喇!!!!!
kittyz 2008-12-27 06:13:54 PM
兔協兔協~:001:
小糖^^ 2009-7-31 03:13:42 PM
勞仔 2009-7-31 03:19:14 PM
ilr買的XD:037:

快速發帖