豬腳薑終於生左啦, 佢1共生左5只 (有2只明顯體型比較細)

豬腳薑生完即刻狂dum籠, 仲想將bb推出個籠出面

場面好嚇人, 我見敢既環境, 當然即刻將bb同佢分開

當我行埋去準備想將bb拎出黎既時候, 見到豬腳薑正想去咬bb既舉動

我只好9秒9將所有bb拎出黎

all_loving_it 2012-7-28 11:03:38 AM
wendy 發表於 2012-7-28 10:48 AM
有呀,你講解o左一d我唔識o既o野囉!好有用呀,可以更正面咁認識兔兔
英文書......
好耐無睇過 ...

如果有咩問題都可以發帖同提問, 只要係我知道既, 都好樂意同大家分享

係英文黎架, 我依幾年查好多字典
魚媽 2012-12-21 02:38:19 AM
我屋企隻兔B都岩岩生左……都係要人手餵
我想問下 一日大約食幾多餐??
Insomniahk 2013-1-18 05:06:11 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-20 06:07 PM
我看見你說日後其中有3只兔bb可以領養, 請問是否會連同兔兔所需全部用品一起送出給領養者?  另外, 你說領養 ...

真係活到老學到老
咁都得
Insomniahk 2013-1-18 05:10:47 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-21 08:27 PM
我妖你就妖你, 鬧你就鬧你, 5需要去擇日子

我係可憐下你依個人所以你出所有$會領養一只

是人嗎?
Insomniahk 2013-1-18 05:13:10 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-21 08:45 PM
動物就是動物, 無需將他們當為小孩子這樣照顧

很多事食多少著多少要視乎只動物有多少福份, 該死便死

生老病死係常事

攞著數?出氣袋?
Insomniahk 2013-1-18 05:14:19 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-21 08:55 PM
邊個叫樓主這樣多管閒事, 將兔帶回家, 還讓bb生下來, 他不多事, 何來多出這5只兔, 這是樓主引起問題發生, ...

很落後的人
Insomniahk 2013-1-18 05:15:56 PM
wyman 發表於 2012-7-22 11:44 PM
無心,無品,就咪柒學人養竉物.
你屋企人點柒樣教仔/女.教能到你呢種人出嚟!
我都想見識下.

好應境

快速發帖