這是我送給兔爸的情人節禮物~~~把我們的故事寫下來,貼上uwants
我鼓了很大的勇氣~~~我和兔爸的愛情故事,會由情人節一直連載,每天更新
兔爸事前不知道的,所以要得靠各位網友係UWANTS留言,將post推高,等兔爸可以發現到~#^9_003^#
大家如果有興趣支持下,每日黎留下言係uwants俾兔爸
不過請大家幫忙保守秘密,唔好俾兔爸知我話俾mini house既兔友知,佢會怕醜的#^64^#

http://www.uwants.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

elyse)) 2009-2-15 12:03:09 AM
原來你地係咁識既~
HAHA我唔會留言,但會一直睇....:031:
hamster1013 2009-2-15 12:12:00 AM
原帖由 cordero 於 14/2/2009 23:59 發表
今日UPDATE左^^

等我又去睇先~
vice0926 2009-2-15 01:42:30 AM
唔會爛尾ga~~~我地支持你!!
casey 2009-2-15 09:58:23 AM
祝你同兔爸既感情可以排除萬難

相愛下去
katatata 2009-2-15 03:05:24 PM
你跟你bf o.o係玩咩game識ka!?
其實呢......-W-我同我BF都係GAME識~
唔長唔短~都一齊左都2年~雖然成日罵交~
但係...佢係我一生人之中~對我最好的1個~""

放心啦~只要你心裡有佢~佢心裡有你~
一定會克服所有野...因為大家都愛大家~"
otistou 2009-2-15 04:57:13 PM
我支持你呀!!>v<
cordero 2009-2-15 07:15:52 PM
原帖由 katatata 於 2009-2-15 03:05 PM 發表
你跟你bf o.o係玩咩game識ka!?
其實呢......-W-我同我BF都係GAME識~
唔長唔短~都一齊左都2年~雖然成日罵交~
但係...佢係我一生人之中~對我最好的1個~""

放心啦~只要你心裡有佢~佢心裡有你~
一定會克服所有野. ...

金庸online~咁大個女惟一玩過呢隻game就識左兔爸
katatata 2009-2-15 09:18:38 PM
o_o咁我係墨香識我bf既...
我玩過好多好多online game~
但係唯一一個o_o令我放棄哂一切去追求既~
就只係我依家bf~我同佢經歷左好多野先可以一切~ -﹏-"
cordero 2009-2-15 09:34:22 PM
原帖由 katatata 於 2009-2-15 09:18 PM 發表
o_o咁我係墨香識我bf既...
我玩過好多好多online game~
但係唯一一個o_o令我放棄哂一切去追求既~
就只係我依家bf~我同佢經歷左好多野先可以一切~ -﹏-"

唔知你同bf既故事如何呢
我同珍爸真係經歷左好多,如果唔係呢d經歷,好難想像我會同佢一齊
起初識佢,其實佢唔係太起眼...
相信我同你一定有共鳴呢
katatata 2009-2-15 10:27:54 PM
XD 其實如果唔係拍散拖既話...
要係虛構世界跳出現實世界既話~
真係會經歷好多野...面對好多問題~
始終一句~係網同係現實~真係好唔同~"

o__o" 我bf都好唔起眼~同埋佢好細膽~
我識左佢差不多3年...我花左1年時間~好多心機~
問佢咩名~住邊~電話~同埋約出街~都花左成年~
就算第1次出街~都係我死都要~自己親自去佢屋企個邊~
同佢講~我去個邊行~佢鍾意出就出~唔出就同我傾電話~
咁樣~迫佢心軟~出來見我~如果唔係~未出街已經分開了~"

同埋相識既時間~仲有1個月多~因為d問題~大家都分開左~
各自各生活~什至各有各新的男女朋友...
但最後先發覺...大家先知大家真心相愛~
由4個人既關係~再次放棄一切~變成只屬我倆既感情~

之後由虛構生活~跳出現實時~又出現好多問題...
例如相處~信任~好多細微或者相處,性格,想法既問題~
因為我跟我bf性格太唔夾~根本就係一東一西~
所以初初由每日罵交~隔日就冷戰~好多時大家唔讓步~
直到依家比較好左少少~但有時都會罵幾日交...=  ="

其實我都唔知係我傻定咩...我從未試過~咁鍾意1個人~
明知唔夾~自己好受委屈~好犯賤~什至俾侮辱都好~
我死都要堅持~我死都唔肯講分手...就算被罵到一文不值~
我都唔捨得放棄...一直到依家...還堅持緊...-w-"
cordero 2009-2-15 11:01:02 PM
花花爸媽要加油~咁難得先有既一段感情
我同珍爸都努力緊...因為我地仲有好多尚未解決既問題
我好明白你既感受...
好似故事入面咁,係機場,個朋友咁同我講
我真係好難受...當時仲心諗住佢要同我分手
朋友接受唔到佢,佢又要離開我~_~
祝你地永遠幸福
katatata 2009-2-15 11:11:12 PM
嗯~其實我同我bf都仲有好多問題未解決~
因為佢唔多信人~同埋始終性格處事都唔同~
好多時都因為小事就嘈交~=﹏="嘈到我都煩...

-W-" 你都好好加油~如果大家相愛既話~
虛構開始~現實開始都一樣...只係唔係玩玩下~認真的話~
其實都一樣可以開花結果~唔需要理其他人點諗...
始終外人都覺得網絡世界既關係...只係遊戲~唔會長久~
甚至老一輩既~唔會接受依段關係...
從未試過網絡關係既朋友都唔會理解的到自己想法~
仲之~忠於自己~相信自己~同埋相信對方~
就可以克服好多問題~愛對方就會接受到對方所有~
要好好珍惜>W<因為愈難得到~先知道/明白對方既重要~
cordero 2009-2-15 11:16:21 PM
我同珍爸其實係網絡相識,發展為朋友,再一齊
都唔算係虛擬關係開始
不過我唔敢同DADI MAMI講我地點識
我同佢一開始都係成日好小事嘈交....不過忍讓真係好重要
仲有~正如你講,日日都係情人節,生活情趣都好重要,如果唔係好快淡
katatata 2009-2-15 11:26:35 PM
哈~我媽爸知我地係game識~我屋企唔緊要~唔係好傳統~
我bf屋企個邊~就一定唔可以講~因為佢地好傳統~一定反對~
都只係講~fd搭fd咁識~其實屋企人知唔知都唔係問題~
反正-w-"最重要個point都唔係依個~" 話fd搭fd識就算了~

XD我...我初初同佢罵到七彩~只要我係屋企一日~
佢就會話我一定同緊其他男仔玩~傾電話~完全唔信我...
(其實我根本咩都無做= ="佢自己亂咁諗...)
之後罵到分手-...-我就索性搬出去同佢一齊住~
一時糖痴豆~一時罵到拆天~什至罵到打架~佢打左我一巴~
但之後-w-佢都好後悔~應承以後點罵~都唔會再打我...
到依家每次-.-佢罵交~都只係打屋企其他死物~
最過份都係打d寵物~個時我內疚死...抱住佢地講左好耐對唔住...
我真係寧願佢打我...超對唔住我d寶貝~害佢地無辜俾人發脾氣...
但依家係唔會= =+我誓死保護佢地先...唔會再俾佢得手 ~XD

只係今年年初一至四~都日日罵交-.-好好既一年之初~
=W=但都唔緊要啦~今年情人節都好開心~XD永世難忘~
cordero 2009-2-15 11:35:07 PM
原來你同花爸一齊住架?我而家都暫住珍爸家

快速發帖