這是我送給兔爸的情人節禮物~~~把我們的故事寫下來,貼上uwants
我鼓了很大的勇氣~~~我和兔爸的愛情故事,會由情人節一直連載,每天更新
兔爸事前不知道的,所以要得靠各位網友係UWANTS留言,將post推高,等兔爸可以發現到~#^9_003^#
大家如果有興趣支持下,每日黎留下言係uwants俾兔爸
不過請大家幫忙保守秘密,唔好俾兔爸知我話俾mini house既兔友知,佢會怕醜的#^64^#

http://www.uwants.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

cordero 2009-2-17 01:25:11 PM
好la~順便當催眠~訓得好d XD
波丸媽 2009-2-17 01:26:34 PM
唔係催眠啦~~~唔知後事如何,會訓唔著架~~
cordero 2009-2-17 01:35:24 PM
欲知後事如何,請看下回分解#^51^#
JaspeR 2009-2-17 09:37:01 PM
個故仔好好睇呀~~~~#^79^#
睇黎珍媽同珍爸會有個幸福美滿既將來咁喎#^52^#
真係可喜可賀呀^^
cordero 2009-2-20 11:30:52 AM
今日睇到d網友既留言...有d唔知點算好既感覺#^68^#
我驚會影響兔爸形象,但兔爸又叫我繼續寫

logon 2009-3-24 12:56:53 AM
就快停左兩星期啦:037:
Be_Be_1989 2009-3-24 01:22:15 AM
珍媽~
咁你而家幾歲ar??
Be_Be_1989 2009-3-24 02:00:29 AM
珍媽快D寫la....
Vinkivan 2009-3-24 07:43:56 AM
珍珍媽... 好想睇落去呀~ 幾時會有呢????
cordero 2009-3-24 08:46:00 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-3-24 01:22 AM 發表
珍媽~
咁你而家幾歲ar??

咁直接問人架,怕醜ga#^72^#
我大你一年~~
cordero 2009-3-24 08:46:24 AM
原帖由 波子 於 2009-3-24 07:43 AM 發表
珍珍媽... 好想睇落去呀~ 幾時會有呢????

最近忙到咳血.....#^73^#
logon 2009-3-29 02:47:50 PM
咁幾時有時間寫哩:062:
Be_Be_1989 2009-5-9 12:11:03 AM
珍珍媽...你係未放棄唔寫la?
喵女)) 2009-5-9 02:02:34 AM
我都追緊咖...珍媽懶懶.V.
cordero 2009-5-9 09:23:04 AM
我有寫呀...但個POST俾人CLOSE左,我諗住一次過寫埋個結局先重開個POST....
冤枉呀...#^76^#

快速發帖