這是我送給兔爸的情人節禮物~~~把我們的故事寫下來,貼上uwants
我鼓了很大的勇氣~~~我和兔爸的愛情故事,會由情人節一直連載,每天更新
兔爸事前不知道的,所以要得靠各位網友係UWANTS留言,將post推高,等兔爸可以發現到~#^9_003^#
大家如果有興趣支持下,每日黎留下言係uwants俾兔爸
不過請大家幫忙保守秘密,唔好俾兔爸知我話俾mini house既兔友知,佢會怕醜的#^64^#

http://www.uwants.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

波丸媽 2009-5-9 09:37:17 AM
點解會比人close左既??
cordero 2009-5-9 09:54:38 AM
因為21日無REPLY就會CLOSE GA LA...我PM個版主叫佢幫我開佢都無理我
amen0616 2009-5-9 10:44:41 AM
珍媽篇野我睇左少少咋~因為我睇睇長篇既野會唔想睇~不好意思呢~~~
我同女友都係上網識~~差唔多一年~
係之前成日嘈交~之後無咩啦~佢都算最好既一個~會忍到我既臭脾氣~xd~
祝你同珍爸好d啊~
ms_babii 2009-5-18 10:21:15 PM
我睇晒啦...
但感覺好似仲未完甘,,
波丸媽 2009-5-18 10:22:32 PM
原帖由 ms_babii 於 2009-5-18 10:21 PM 發表
我睇晒啦...
但感覺好似仲未完甘,,

係呀,未完架,我都仲等緊~~~

快速發帖