我知道有好多兔友都有玩facebook入面嘅et Society, 而有啲兔友仲同我add咗tim~!!
唔知一啲新加入嘅兔友有冇玩呢??
如果有嘅話可以pm我add埋一齊玩咖~

不過呢個post係想同大家分享一下pet society嘅物件, 如果各兔友想為你虛擬世界嘅寵物扮靚靚, 整靚佢哋嘅居所, 想買嘅嘢又唔夠錢, 或是想抽嘅special嘢抽唔倒, 只要喺度留個言想要乜, 我都盡量滿足大家, 如果大家唔知啲物件叫咩名, 可以去呢個網址: http://kogaweb.net/index.php 瀏覽

所有嘢都唔需要用物品更換~

希望大家玩得開心~

PS:某些物件數量有限, 可能需要時間輪候

今個星期Mystery Box嘅Special Item及Gold Mystery Box non-shop item, 大家睇睇有冇啲乜嘢啱啦!!

Chrome Mobile.png (4.93 KB, 下載次數: 392)

Special Item 1:Chrome Mobile

Special Item 1:Chrome Mobile

Stainless Steel Toilet.png (6.2 KB, 下載次數: 369)

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Chrome Laptop.png (3.29 KB, 下載次數: 366)

Special Item 3:Chrome Laptop

Special Item 3:Chrome Laptop

pet item.jpg (225.23 KB, 下載次數: 390)

Gold Mystery Box non-shop item

Gold Mystery Box non-shop item

Vinkivan 2009-2-18 06:52:55 PM
原帖由 SHARON 於 2009-2-18 18:28 發表
咁咪可以整隻似自己兔兔既PET囉:023:

都可以咁講啦~~ 入面有好多唔同嘅眼耳口鼻, 兔兔耳朵都有好幾款咖~!!

wendylau24 2009-2-18 08:55:35 PM
halo .我33lv
介唔介意add埋我呢:031:
我想整金屎..但係整極都整唔到>_<
唔知有咩方法呢?
kkyan01 2009-2-18 09:17:37 PM
我都有玩啊 ~ :055:
cordero 2009-2-18 09:42:18 PM
我都有玩~pm我丫
小米 2009-2-19 12:28:30 AM
"過期" 衫仲有冇方法買到 ka??
SHARON 2009-2-19 01:32:35 AM
我都岩岩試玩左....我好似得8LV:022:
PM我...我間屋咩都無......:011:
你地果D好靚:039:
Vinkivan 2009-2-19 04:00:54 AM
原帖由 wendylau24 於 2009-2-18 20:55 發表
halo .我33lv
介唔介意add埋我呢:031:
我想整金屎..但係整極都整唔到>_<
唔知有咩方法呢?

已pm你
Vinkivan 2009-2-19 04:01:43 AM
原帖由 kkyan01 於 2009-2-18 21:17 發表
我都有玩啊 ~ :055:

你想要物件嗎??
Vinkivan 2009-2-19 04:02:28 AM
原帖由 cordero 於 2009-2-18 21:42 發表
我都有玩~pm我丫

你要啲咩物件呀??
Vinkivan 2009-2-19 04:03:11 AM
原帖由 小米 於 2009-2-19 00:28 發表
"過期" 衫仲有冇方法買到 ka??

你想要邊件?? 我試試幫你揾~!!
Vinkivan 2009-2-19 04:05:14 AM
原帖由 SHARON 於 2009-2-19 01:32 發表
我都岩岩試玩左....我好似得8LV:022:
PM我...我間屋咩都無......:011:
你地果D好靚:039:

已pm你~
cordero 2009-2-19 10:31:10 AM
我想要紅色好似把遮既座地燈同細火爐....
抽箱抽唔抽到ga??
Vinkivan 2009-2-19 10:44:42 AM
原帖由 cordero 於 2009-2-19 10:31 發表
我想要紅色好似把遮既座地燈同細火爐....
抽箱抽唔抽到ga??

抽獎箱抽唔倒咖~~ 我send俾你啦~!!
cordero 2009-2-19 10:47:41 AM
原帖由 波子 於 2009-2-19 10:44 AM 發表

抽獎箱抽唔倒咖~~ 我send俾你啦~!!

點解波子媽乜都有既#^52^#
hh0 2009-2-19 10:54:13 AM
我無玩呀,你地咁得閒既 #^56^#

快速發帖