我知道有好多兔友都有玩facebook入面嘅et Society, 而有啲兔友仲同我add咗tim~!!
唔知一啲新加入嘅兔友有冇玩呢??
如果有嘅話可以pm我add埋一齊玩咖~

不過呢個post係想同大家分享一下pet society嘅物件, 如果各兔友想為你虛擬世界嘅寵物扮靚靚, 整靚佢哋嘅居所, 想買嘅嘢又唔夠錢, 或是想抽嘅special嘢抽唔倒, 只要喺度留個言想要乜, 我都盡量滿足大家, 如果大家唔知啲物件叫咩名, 可以去呢個網址: http://kogaweb.net/index.php 瀏覽

所有嘢都唔需要用物品更換~

希望大家玩得開心~

PS:某些物件數量有限, 可能需要時間輪候

今個星期Mystery Box嘅Special Item及Gold Mystery Box non-shop item, 大家睇睇有冇啲乜嘢啱啦!!

Chrome Mobile.png (4.93 KB, 下載次數: 392)

Special Item 1:Chrome Mobile

Special Item 1:Chrome Mobile

Stainless Steel Toilet.png (6.2 KB, 下載次數: 369)

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Chrome Laptop.png (3.29 KB, 下載次數: 366)

Special Item 3:Chrome Laptop

Special Item 3:Chrome Laptop

pet item.jpg (225.23 KB, 下載次數: 390)

Gold Mystery Box non-shop item

Gold Mystery Box non-shop item

Vinkivan 2009-2-19 01:53:14 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-19 13:20 發表
多謝波子媽~我收到la...
我由開始玩呢個game已經好想要呢兩樣ga la#^79^#
好開心呀#^67^#

唔駛客氣.... 再想要咩就開聲啦~~!!
glendy 2009-2-19 04:23:16 PM
波子媽...多謝你呀.

之前已經好想要八爪魚架啦...終於都有啦

實在太開心.:020:
Vinkivan 2009-2-19 04:28:26 PM
原帖由 glendy 於 2009-2-19 16:23 發表
波子媽...多謝你呀.

之前已經好想要八爪魚架啦...終於都有啦

實在太開心.:020:

唔駛客氣呀~~ 以後仲有咩想要就開聲啦~~~!!
hamster1013 2009-2-19 04:44:48 PM
波子, 湯丸, COOKIE仔媽, 非常多謝你呀!!
我收到晒喇~
#^9_003^#
Vinkivan 2009-2-19 04:50:24 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-2-19 16:44 發表
波子, 湯丸, COOKIE仔媽, 非常多謝你呀!!
我收到晒喇~
#^9_003^#

我send咗一啲俾你咖咋~~ 如果唔夠或者仲有嘢想要就話我知啦~~~!!
elyse)) 2009-2-19 05:44:06 PM
我想要d鴨鴨同個頂"師子冒",
因為抽極都抽唔到牙~哈哈哈哈:055:

好貪心
Vinkivan 2009-2-19 05:52:08 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-19 17:44 發表
我想要d鴨鴨同個頂"師子冒",
因為抽極都抽唔到牙~哈哈哈哈:055:

好貪心

唔貪心... 我開呢個post就係想幫倒大家想要嘅物品嘛~!!
呢三樣係咪你想要嘅嘢??

elyse)) 2009-2-19 06:05:48 PM
係牙~係牙~
我細妹早過我玩Pet Society,佢話鴨鴨之前可以買...
但個頂"師子冒",我抽左幾次都抽唔到牙~:050:
Vinkivan 2009-2-19 07:13:17 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-19 18:05 發表
係牙~係牙~
我細妹早過我玩Pet Society,佢話鴨鴨之前可以買...
但個頂"師子冒",我抽左幾次都抽唔到牙~:050:

OK... 我一陣SEND俾你~!! 你隻PET PET叫咩名呀?? 我喺我個LIST度揾唔倒你~!!

波丸媽 2009-2-19 07:14:28 PM
多謝波子媽送電話比我隻dada呀~~佢好中意~~
Vinkivan 2009-2-19 07:16:57 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-2-19 19:14 發表
多謝波子媽送電話比我隻dada呀~~佢好中意~~

DADA鍾意就好喇~~ 咁佢仲有冇啲咩禮物想要呢??
elyse)) 2009-2-19 07:53:00 PM

回復 54# 的帖子

我隻野叫toffee牙.....好似係27級牙......
哈哈哈...thz~~~愛爆你
Panda)) 2009-2-19 08:52:03 PM
抽獎箱係唔係問號有大中細果個呀??其實有咩分別呢??
我唔知係咩所以冇買到~~~成日都見到人有d 野shop都冇得賣既...
係呢有冇人有藍白波波點個蝴蝶結~~??#^66^#
兔仔怡v3v 2009-2-19 09:04:30 PM
#^54^# 我都有玩嫁...有興趣可以ADD我
beee_fa 2009-2-19 10:41:41 PM
我都有玩架~#^70^#   add我喇add我喇

快速發帖