我知道有好多兔友都有玩facebook入面嘅et Society, 而有啲兔友仲同我add咗tim~!!
唔知一啲新加入嘅兔友有冇玩呢??
如果有嘅話可以pm我add埋一齊玩咖~

不過呢個post係想同大家分享一下pet society嘅物件, 如果各兔友想為你虛擬世界嘅寵物扮靚靚, 整靚佢哋嘅居所, 想買嘅嘢又唔夠錢, 或是想抽嘅special嘢抽唔倒, 只要喺度留個言想要乜, 我都盡量滿足大家, 如果大家唔知啲物件叫咩名, 可以去呢個網址: http://kogaweb.net/index.php 瀏覽

所有嘢都唔需要用物品更換~

希望大家玩得開心~

PS:某些物件數量有限, 可能需要時間輪候

今個星期Mystery Box嘅Special Item及Gold Mystery Box non-shop item, 大家睇睇有冇啲乜嘢啱啦!!

Chrome Mobile.png (4.93 KB, 下載次數: 392)

Special Item 1:Chrome Mobile

Special Item 1:Chrome Mobile

Stainless Steel Toilet.png (6.2 KB, 下載次數: 369)

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Chrome Laptop.png (3.29 KB, 下載次數: 366)

Special Item 3:Chrome Laptop

Special Item 3:Chrome Laptop

pet item.jpg (225.23 KB, 下載次數: 390)

Gold Mystery Box non-shop item

Gold Mystery Box non-shop item

Vinkivan 2009-2-20 01:01:48 PM
原帖由 jj08 於 2009-2-20 12:12 發表
多謝波子媽加左我~~thx~~:021:

有咩想要就SEND MESSAGE俾我啦~~~~
SHARON 2009-2-20 01:26:47 PM
波子媽..我想要床(wooden bed),9格架(nine-square shelving),(Gold Star Wallpaper),(Arc Floor Lamp
)哈哈...小明好貪心...多謝哂先^^:021:
遲d我小明都要好似波子媽咁有$$:023:
zipzip 2009-2-20 01:27:34 PM
多謝波子媽加左我~  你有好多$$ 呀~ :073:
Vinkivan 2009-2-20 01:38:08 PM
原帖由 SHARON 於 2009-2-20 13:26 發表
波子媽..我想要床(wooden bed),9格架(nine-square shelving),(Gold Star Wallpaper),(Arc Floor Lamp
)哈哈...小明好貪心...多謝哂先^^:021:
遲d我小明都要好似波子媽咁有$$:023:

床(wooden bed),9格架(nine-square shelving), ),(Arc Floor Lamp
)我己經SEND咗俾你, 但(Gold Star Wallpaper)最後嗰張之前俾人要咗喇~~ 或者下面呢張好嗎?? 定係你想揀過張??

GOLD DOT WALL.jpg (3.88 KB, 下載次數: 53)

GOLD DOT WALL.jpg

Vinkivan 2009-2-20 01:39:37 PM
原帖由 zipzip 於 2009-2-20 13:27 發表
多謝波子媽加左我~  你有好多$$ 呀~ :073:

唔駛多謝~~~ 一齊玩開心啲嘛!!!!^^
helen_laam 2009-2-20 01:50:00 PM
我o岩o岩開o左呀~~
大家可以pm e-mail俾我add~~
或者叫我pm e-mail俾你o地都得呀~~
我識得好少人玩咋...
同埋點樣可以抽o野o架?
係咪因為我level太低所以未有得抽?#^66^#
Vinkivan 2009-2-20 02:02:23 PM
原帖由 helen_laam 於 2009-2-20 13:50 發表
我o岩o岩開o左呀~~
大家可以pm e-mail俾我add~~
或者叫我pm e-mail俾你o地都得呀~~
我識得好少人玩咋...
同埋點樣可以抽o野o架?
係咪因為我level太低所以未有得抽?#^66^#

你PM你個FACEBOOK EMAIL俾我啦~!!
抽嘢係要去SHOP度買問號嗰隻寶箱先有得抽呀~~ 唔關LV事嘅~!!
hazel08 2009-2-20 02:15:37 PM

回復 74# 的帖子

thankyou 波子媽, 你間屋好靚丫!!!  
我都想要藍波點蝴蝶結啊!
Vinkivan 2009-2-20 02:23:13 PM
原帖由 Hazel08 於 2009-2-20 14:15 發表
thankyou 波子媽, 你間屋好靚丫!!!  
我都想要藍波點蝴蝶結啊!

OK~~~ 我一陣SEND俾你啦~!!
BarbaraFok 2009-2-20 03:44:47 PM
add埋我丫唔該!!:020:
chrisyan 2009-2-20 03:49:44 PM
原帖由 波子 於 2009-2-20 04:02 AM 發表

網琴係抽咖~~ 你可以睇返呢個post嘅第一版, 有晒啲圖係Gold mystert box抽但non-shop嘅item, 有咩想要可以同我講~
你要teddy冇問題, 你pm facebook個email俾我啦~~~

其實我應該add左你好耐架喇~我叫Christine Wong ar~~
我隻Pet叫Fatty(胖胖)
glendy 2009-2-20 03:51:56 PM
波子媽...請問有冇多一枝Love Heart Lava Lamp呀? 因我抽左好耐都抽唔到呀

謝謝.
Vinkivan 2009-2-20 05:18:13 PM
原帖由 barbarafok 於 2009-2-20 15:44 發表
add埋我丫唔該!!:020:

你pm你facebook個email俾我add你啦~~!!
Vinkivan 2009-2-20 05:18:55 PM
原帖由 chrisyan 於 2009-2-20 15:49 發表

其實我應該add左你好耐架喇~我叫Christine Wong ar~~
我隻Pet叫Fatty(胖胖)

我知道了~~~ Teddy已經send咗俾你喇~~~~!!
Vinkivan 2009-2-20 05:20:23 PM
原帖由 glendy 於 2009-2-20 15:51 發表
波子媽...請問有冇多一枝Love Heart Lava Lamp呀? 因我抽左好耐都抽唔到呀

謝謝.

已經send咗俾你~~ pls check!!

快速發帖