我知道有好多兔友都有玩facebook入面嘅et Society, 而有啲兔友仲同我add咗tim~!!
唔知一啲新加入嘅兔友有冇玩呢??
如果有嘅話可以pm我add埋一齊玩咖~

不過呢個post係想同大家分享一下pet society嘅物件, 如果各兔友想為你虛擬世界嘅寵物扮靚靚, 整靚佢哋嘅居所, 想買嘅嘢又唔夠錢, 或是想抽嘅special嘢抽唔倒, 只要喺度留個言想要乜, 我都盡量滿足大家, 如果大家唔知啲物件叫咩名, 可以去呢個網址: http://kogaweb.net/index.php 瀏覽

所有嘢都唔需要用物品更換~

希望大家玩得開心~

PS:某些物件數量有限, 可能需要時間輪候

今個星期Mystery Box嘅Special Item及Gold Mystery Box non-shop item, 大家睇睇有冇啲乜嘢啱啦!!

Chrome Mobile.png (4.93 KB, 下載次數: 392)

Special Item 1:Chrome Mobile

Special Item 1:Chrome Mobile

Stainless Steel Toilet.png (6.2 KB, 下載次數: 369)

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Chrome Laptop.png (3.29 KB, 下載次數: 366)

Special Item 3:Chrome Laptop

Special Item 3:Chrome Laptop

pet item.jpg (225.23 KB, 下載次數: 390)

Gold Mystery Box non-shop item

Gold Mystery Box non-shop item

zipzip 2009-2-19 11:40:23 PM
add 我啦, 我都有玩架~
不過成日都係抽中野食同衫咋 :050:

波子媽, 我pm 左你啦 :053:
Vinkivan 2009-2-20 02:35:18 AM
原帖由 elyse 於 2009-2-19 19:53 發表
我隻野叫toffee牙.....好似係27級牙......
哈哈哈...thz~~~愛爆你

HAHA~~~ 我哋係一家人嘛~~!!!^^
仲有咩要求, 即管開聲啦!!
Vinkivan 2009-2-20 02:36:49 AM
原帖由 Panda 於 2009-2-19 20:52 發表
抽獎箱係唔係問號有大中細果個呀??其實有咩分別呢??
我唔知係咩所以冇買到~~~成日都見到人有d 野shop都冇得賣既...
係呢有冇人有藍白波波點個蝴蝶結~~??#^66^#

我有呀~~!!!! 你facebook email係咩呀?? pm我呀!!!
non-shop item係抽問號箱咖~
分別可睇以下網址:

http://kogaweb.net/mb.php?box=RMB
http://kogaweb.net/mb.php?box=BMB
http://kogaweb.net/mb.php?box=GMB

Vinkivan 2009-2-20 02:37:50 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-2-19 21:04 發表
#^54^# 我都有玩嫁...有興趣可以ADD我

你pm你facebook個email俾我add你啦~~~!!
Vinkivan 2009-2-20 02:51:43 AM
原帖由 beee_fa 於 2009-2-19 22:41 發表
我都有玩架~#^70^#   add我喇add我喇

已add你~
Vinkivan 2009-2-20 02:53:17 AM
原帖由 zipzip 於 2009-2-19 23:40 發表
add 我啦, 我都有玩架~
不過成日都係抽中野食同衫咋 :050:

波子媽, 我pm 左你啦 :053:

已add你...
你抽食嘢同衫係因為你係抽$50 or $200嘅寶箱. 如果要抽special item就要抽$500寶箱!!
chrisyan 2009-2-20 03:53:04 AM
我想要隻Teddy ar~~#^10^#
不過我想問下呢...個鋼琴係買定係mystery box度抽架?
Vinkivan 2009-2-20 04:02:42 AM
原帖由 chrisyan 於 2009-2-20 03:53 發表
我想要隻Teddy ar~~#^10^#
不過我想問下呢...個鋼琴係買定係mystery box度抽架?

網琴係抽咖~~ 你可以睇返呢個post嘅第一版, 有晒啲圖係Gold mystert box抽但non-shop嘅item, 有咩想要可以同我講~
你要teddy冇問題, 你pm facebook個email俾我啦~~~
nievedith 2009-2-20 06:50:38 AM
ADD 埋我啦~ THANKS~
我想要HIFI 同 PIANO 呀~

我DRAW GOLD BOX成日都係出啲CHEAP CHEAP 衣物同WALLPAPER +.+
Vinkivan 2009-2-20 08:14:59 AM
原帖由 nievedith 於 2009-2-20 06:50 發表
ADD 埋我啦~ THANKS~
我想要HIFI 同 PIANO 呀~

我DRAW GOLD BOX成日都係出啲CHEAP CHEAP 衣物同WALLPAPER +.+

已PM你~~!!
HI-FI你要邊隻色??
你要嘅嘢稍後會送上~!!

cordero 2009-2-20 08:51:12 AM
piano係咪gold mystery box出ga?
Vinkivan 2009-2-20 09:57:06 AM
原帖由 cordero 於 2009-2-20 08:51 發表
piano係咪gold mystery box出ga?

係呀~~!!
hazel08 2009-2-20 11:21:50 AM
可以加埋我嗎??謝謝
Vinkivan 2009-2-20 11:42:47 AM
原帖由 Hazel08 於 2009-2-20 11:21 發表
可以加埋我嗎??謝謝

你pm你個facebook EMAIL俾我ADD你呀~!!
jj08 2009-2-20 12:12:07 PM
多謝波子媽加左我~~thx~~:021:

快速發帖