今日有一件不幸o既事,發生左~!

到門明明整好~唔會關埋~點知關埋左~夾住左糯米糍隻腳~!

隻腳仔断左~即刻帶佢睇e生~!但係好多e生都唔幫我~只係安德魯育睇我~!

e生幫佢打左止痛針~~!聽日要做手術~切左隻腳~!

點算好?!?喊左好多次~點解有事果個唔係我~!?

我一世都唔會原諒自己~!

我想問下我可以點做~!?

"初五"主人可唔可以pm我~!?教下我點做~!?千萬個thank you()

更新1:

冇事啦~糯米糍~!

醒返啦~!!好開心~好感謝上帝~!

保護我的糯米糍~!

一陣6點半要見一見e生~都有少少擔心~~!

唔知e生講咩~好驚丫~!

我代糯米糍多謝所有兔友~~!

我已經清潔好所有野~等大少姐返黎~!

更新2

#81 #95  #100

lingyan 2009-5-17 10:33:17 PM
訓就應該唔多訓得著ga la,
不過你自己都要好好照顧自己身體,
你病左或者唔舒服就照顧唔到糯米糍 ga la~

等你好消息嘿。
yukaibe 2009-5-17 10:37:34 PM
祝手術成功,
我同五隻寶貝都支持你,
加油呀!!!
feona 2009-5-17 10:43:48 PM
祝手術順順利利
糯米糍快D好番
keromanman 2009-5-17 10:57:00 PM
希望糯米糍快D無事~
你都要堅強
陪佢撐落去
hamster1013 2009-5-17 11:29:52 PM
你同糯米糍都要加油呀!!
祝糯米糍手術,
康復得好快!
[小懶] 2009-5-17 11:48:29 PM
祝手術成功!!
糯米糍都要加油呀!!!
希望佢快d康復!!
DODO 2009-5-18 12:10:42 AM
祝糯米?手術成功!!#^80^#
可能有轉機呢!#^14^#
FATO_W 2009-5-18 12:27:12 AM
雖然我幫唔到你乜野
不過聽到都真係好心痛牙
糯米糍一定會無事架!
祝佢早日康復:038:
小米 2009-5-18 12:39:17 AM
睇到個 post 真係心都"up"埋呀.....

你要加油呀!!
cordero 2009-5-18 01:16:07 AM
今日接到丫芷電話..心都寒埋
糯米糍要加油,叻叻一定捱得過
糯米糍媽都唔好咁自責la,意外唔係你既錯
你要加油呀,oreo同糯米糍好需要你既能量
smallsuishan 2009-5-18 02:01:51 AM
take care
希望兔兔快D好番
snowball 2009-5-18 02:52:49 AM
糯米糍媽要加油喔....糯米糍見到妳唔開心都唔會開心架...

一定要同佢捱過lee一關...糯米糍會知道妳錫佢的......你0也黍緊仲會有好多開心既日子丫!!.....

supporting!!!!
small_tra 2009-5-18 08:13:36 AM
佢夜晚開始有屎~好多屎屎~!
有d尿啦~!
佢已經好努力啦~!

今日10點15分要去睇e生啦~!
guggg 2009-5-18 08:29:20 AM
加油呀
糯米糍做完手術一定會無事好番
我地支持住糯米糍媽同糯米糍架
Peiian)) 2009-5-18 09:16:36 AM
下....咁大件事??
點夾架?房門a?

快速發帖