今日有一件不幸o既事,發生左~!

到門明明整好~唔會關埋~點知關埋左~夾住左糯米糍隻腳~!

隻腳仔断左~即刻帶佢睇e生~!但係好多e生都唔幫我~只係安德魯育睇我~!

e生幫佢打左止痛針~~!聽日要做手術~切左隻腳~!

點算好?!?喊左好多次~點解有事果個唔係我~!?

我一世都唔會原諒自己~!

我想問下我可以點做~!?

"初五"主人可唔可以pm我~!?教下我點做~!?千萬個thank you()

更新1:

冇事啦~糯米糍~!

醒返啦~!!好開心~好感謝上帝~!

保護我的糯米糍~!

一陣6點半要見一見e生~都有少少擔心~~!

唔知e生講咩~好驚丫~!

我代糯米糍多謝所有兔友~~!

我已經清潔好所有野~等大少姐返黎~!

更新2

#81 #95  #100

珊迪小姐 2009-5-18 10:00:21 AM
大風得濟"bang"埋左??
好得人驚呀><
你地要加油呀!!一齊渡過難關!!!
glendy 2009-5-18 10:10:45 AM
祝手術成功.
糯米?加油呀!!
small_tra 2009-5-18 11:39:55 AM
係丫~~!大風!
到門係有野頂住~從來未試過咁關~~!
意外真係意外~!

e+等緊照x光~!
BB囡 2009-5-18 11:55:36 AM
希望糯米糍會有事啦
其實佢有食有柯都唔算太差
糯米糍都已經好努力..你都唔會太擔心啦
我地一定會祝福你嫁
其實我都係紅磡..不過我而家先知
仲想去搵你幫幫手...睇下有咩幫到你
small_tra 2009-5-18 12:42:52 PM
原帖由 BB囡 於 18-5-2009 11:55 AM 發表
希望糯米糍會有事啦
其實佢有食有柯都唔算太差
糯米糍都已經好努力..你都唔會太擔心啦
我地一定會祝福你嫁
其實我都係紅磡..不過我而家先知
仲想去搵你幫幫手...睇下有咩幫到你

哈~~多謝你先~!

糯米糍係要一定切左隻腳仔啦~!

希望可以安全返返屋企~!
兔仔怡v3v 2009-5-18 12:46:03 PM
原帖由 small_tra 於 2009-5-18 12:42 PM 發表

哈~~多謝你先~!

糯米糍係要一定切左隻腳仔啦~!

希望可以安全返返屋企~!

糯米糍媽媽你要堅強地撐住呀!!!
雖然糯米糍佢要切左腳仔...但係都會好返好返...
好快好似之前咁做返跳跳札札既糯米糍嫁!!!
small_tra 2009-5-18 01:00:44 PM
我都唔知點多謝你丫~?!
係我地最冇助,果陣有你咋~!

好才有丫芷同wesky咋~唔係都唔知點搵到你丫~!!!!

再有咩消息~會盡快同你地赧平安啦~!

e+我要努力清潔~消毒佢個屋企啦~!
wesky 2009-5-18 01:09:28 PM
最重要糯米糍無事, 快d 好返  
幾點去照 X 光啊?
兔仔怡v3v 2009-5-18 01:37:22 PM
唔好咁客氣啦...
最緊要糯米糍佢快D好返~~~

WESKY...糯米糍佢照左XRAY嫁喇...依家安排左晏小小就幫佢做手術...
所以糯米糍媽佢地好忙咁幫糯米糍佢大洗個籠呀~~~
湯丸 2009-5-18 01:37:26 PM
糯米糍 add oil, good luck and all the best.

糯米糍 mom, take care, everything is going to be okay.
阿蚊 2009-5-18 01:58:04 PM
糯米糍要早日康復呀
加油~
Bolin 2009-5-18 03:17:16 PM
祝糯米糍手術成功快啲康復,好多兔友支持你哋架!#^65^#
BB囡 2009-5-18 03:51:15 PM
你唔好咁客氣啦
我地互相扶助嫁ma
糯米糍有事我地睇到都好心痛既
你唔好再諗咁多啦
就算冇左一隻腳仔,只要有你li個好mama照顧佢
佢都一樣好開心嫁
記得有咩事一定要話我地知
你係紅磡邊到呀
睇下近唔近我..
small_tra 2009-5-18 03:56:05 PM
黃埔~~係泰國人同泰"鋒"對面~!
BB囡 2009-5-18 04:21:34 PM
係咪必嘉街呀..??
好近我呀

快速發帖