今日有一件不幸o既事,發生左~!

到門明明整好~唔會關埋~點知關埋左~夾住左糯米糍隻腳~!

隻腳仔断左~即刻帶佢睇e生~!但係好多e生都唔幫我~只係安德魯育睇我~!

e生幫佢打左止痛針~~!聽日要做手術~切左隻腳~!

點算好?!?喊左好多次~點解有事果個唔係我~!?

我一世都唔會原諒自己~!

我想問下我可以點做~!?

"初五"主人可唔可以pm我~!?教下我點做~!?千萬個thank you()

更新1:

冇事啦~糯米糍~!

醒返啦~!!好開心~好感謝上帝~!

保護我的糯米糍~!

一陣6點半要見一見e生~都有少少擔心~~!

唔知e生講咩~好驚丫~!

我代糯米糍多謝所有兔友~~!

我已經清潔好所有野~等大少姐返黎~!

更新2

#81 #95  #100

兔仔怡v3v 2009-5-18 04:23:06 PM
:002: 恭喜糯米糍手術成功...
要早日康復呀~
small_tra 2009-5-18 04:24:40 PM
係丫~!!!!

係住到咁近都唔知有一間識得睇兔兔~!

哈~!~!
small_tra 2009-5-18 04:25:27 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 18-5-2009 04:23 PM 發表
:002: 恭喜糯米糍手術成功...
要早日康復呀~

知唔知道點解e生會叫我見一見佢o既?!~

好驚wor~!唔知講咩~!!
光之天使)) 2009-5-18 04:42:43 PM
或者係同你講返佢之後要留意d咩~
or點樣照顧佢~
BB囡 2009-5-18 04:45:41 PM
唔好太擔心先啦
一陣要定d..唔係糯米糍見mama咁驚
佢都會驚驚嫁
small_tra 2009-5-18 04:49:51 PM
知道啦~!

但係我覺得今日過得好耐丫~!
BB囡 2009-5-18 04:51:09 PM
咁一定嫁啦
放鬆d啦
冇事既...糯米糍,佢一樣會好開心嫁
兔仔怡v3v 2009-5-18 05:21:00 PM
喔...
個次我去接初五時見醫生佢會講解返今日手術做左D咩...
(例如由邊一節骨以下既地方切除左)
咁之後會講解返佢之後有D咩要注意啦...
例如要盡量俾返一個軟地佢...因為小左一隻後腳會負擔大左比較容易會有腳瘡...
要控制體重防止兔兔過重個身體支撐唔到...
之後會變返你點樣去檢查返佢傷口啦...
食藥既份量各樣野...唔駛太擔心的~~
small_tra 2009-5-18 05:32:59 PM
我e+出去啦~希望可以接到佢返屋企~
就安樂啦~!
yukaibe 2009-5-18 06:05:01 PM
恭喜糯米糍手術成功!!
祝早日康復!!
small_tra同糯米糍都要加油
tracy)) 2009-5-18 06:11:08 PM
祝糯米糍早日康復,繼續做隻健康又幸福既兔仔啦~~
尤尤 2009-5-18 07:11:12 PM
糯米糍要早日康復....
祝糯米糍手術成功.....
支持你....
★smile:D 2009-5-18 07:28:11 PM
祝手術成功~
要努力撐下去照顧糯米糍...
support u!!
wesky 2009-5-18 08:11:53 PM
加油啊~
有時間上黎報告下啦~ ^^
兔仔怡v3v 2009-5-18 08:20:46 PM
忍唔住上黎同大家報告下...
我諗糯米糍兔媽兔爸唔會介意既...
佢地兩位去左接糯米糍走喇...
我諗依家應該on the way返緊屋企喇~

快速發帖