我隻兔仔12個月大,約一星期前開始呵烂屎,唔多食野,後來見佢越來越5吽,
到依家就真係唔食野又唔飲水,呵尿又唔多,
個鼻又濕,有D白色既野係鼻流出泥,,係咪鼻梯丫..??
佢係咪感親丫???咁我應該點好丫.??
佢E家成日都好累,無哂力..
睇e生大約要幾多錢丫..??

Cody)) 2009-6-16 01:10:37 PM
原帖由 BB囡 於 2009-6-16 12:58 PM 發表

其實都係嫁...講真我地出黎做野既...
有時$都會對我地有問題..何況佢只係一個學生呢
佢當初冇諗過咁多問題,可能係錯
但今次li件事,都睇得出佢有諗過辦法,
只係佢對兔兔認知須係唔多
佢冇家人支持,其實我都覺得 ...

非常同意, 所以見佢無聽屋企人既反對,繼續照顧病咗既兔兔, 我相信佢內心都好難受,加上佢屋企人重叫佢唔好要兔兔, 又無錢帶兔兔去睇醫生,其實好可憐,我地唔應該怪佢架,佢都唔想,希望大家都可以明白樓主既感受,雖然我唔係好有錢,但係真係感受到佢對兔兔既愛,所以先至想幫佢渡過, 希望大家都會為樓主既兔兔送上祝福同支持啦!
chocolate301 2009-6-16 01:23:14 PM
係呀~!!其實佢仲係學生又得唔到屋企人支持~
真係唔夠錢同兔兔睇醫生真係好正常...
仲要佢屋企人講埋呢d說話...
俾我一定都會好唔開心好自責...

點都好啦~~希望兔兔冇事啦~~!!!

等樓主既好消息!!!
Jessie)) 2009-6-16 01:50:14 PM
好緊張 , 昨晚睇到3點實在太眼訓訓左@@今早一起身返到店就係開電腦入呢個post睇下兔兔有冇事, 希望佢可以大步lam過啦!!!同埋好心佢爸爸媽媽都咁大個人啦諗野仲咁細路, 生命都唔識得珍惜, 之前唔借$都算喇仲講埋d咁冇人性既說話:053:

兔兔回到家一定要來報平安呀
BarbaraFok 2009-6-16 02:19:48 PM
唔知兔兔點呢#^56^#
aoi2003 2009-6-16 03:23:44 PM
一時衝動而買寵物既後果。。。。:046:
kumi)) 2009-6-16 04:34:34 PM
兔兔仲有冇事阿??=)
elvisli 2009-6-16 04:54:12 PM
其實我都幾擔心兔兔要醫好幾次...起碼要覆2次診

不過而家最緊係要兔兔過到呢一關

大家都等緊樓主報平安
Cody)) 2009-6-16 05:00:15 PM
無論點都好,希望樓主同兔兔睇完醫生可以比我地知道情況如果?相信依到都好多人好擔心同支持樓主既兔兔, 希望無事就好啦!
Jessie)) 2009-6-16 06:04:26 PM
點解睇咁耐既#^37^# 已經等左好耐喇, 兔兔唔係有咩事丫嘛:077:
smallsuishan 2009-6-16 06:31:16 PM
希望兔兔冇事啦 :056:
FATO_W 2009-6-16 07:15:33 PM
岩岩先睇返依個post
唔知兔兔好返未呢?
希望樓主快d上黎報平安啦
兔仔怡v3v 2009-6-16 07:28:19 PM
#^56^# 我由返工等到收工喇...
我依家要離開公司了...
希望兔兔快D返屋企啦~~~
Jojo)) 2009-6-16 08:33:25 PM
#^37^#
兔兔好D未呀?? 好擔心
如果我係香港我都借錢俾你!!!
Cody)) 2009-6-16 10:43:35 PM
希望樓主快d上黎報平安啦!大家都好擔心你同兔兔架!有任何需要都可以講出黎,知道嗎?
helen_laam 2009-6-16 10:51:27 PM
好耐冇上o黎o勒~~
一上o黎睇到呢件事真係好心up呀~~
今次睇到醫生~~
但係樓主真係要每月三百三百咁儲下錢~~
要知道爸爸媽媽今次反對得~~
下次未必會咁順攤再借錢俾你o架~~

快速發帖