轉載自
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrab ... =4320&next=4303

香港兔友協會將與中環時裝店OMM於十月 (一號至三十一號) 舉行展覽會,展出多款不同的兔兔照片以及動人故事,以提高公眾對兔協的認識以及對棄兔的關注。展覽廳還會售賣多款以兔兔為題的藝術品,為兔協籌集善款。

展覽會為期一個月,並會於10月4日舉行開幕禮。我們誠邀各兔友們以及OMM的VIP出席。兔友們更可與兔協的棄兔影相,並可藉此互相交流,而OMM的VIP亦可跟兔兔有更親密接觸。

開幕日

日期:2009年10月4日 (星期日)

時間:下午三時至五時

地點:中環閣麟街36號OMM二樓展廳

屆時會有輕便茶點提供。

歡迎各兔友攜同兔兔出席。由於人數有限,如有興趣參與,請電郵至[email protected]報名。
老虎b 2009-9-26 04:05:49 PM
sd左嚕,佢會點通知有無得去架??
wensy 2009-9-27 08:43:39 PM
我想問下未絕育嘅兔仔去唔去得㗎?#^66^#
wesky 2009-9-27 09:13:46 PM
應該無問題
佢無特別講明
TINA 2009-9-27 09:20:34 PM
是否整個10月都開放呢,,,
4/10是開幕,,,多d野睇嗎??

我想我會去幾次啊,,,因為好似有好多特別的兔兔精品,,
唔知會唔會見到大家呢...
bonedog 2009-9-28 11:03:51 AM
我個日會帶埋普樂去:001:
Cody)) 2009-9-28 11:22:52 AM
我都已經報名,不過今次唔帶小B去啦!
katatata 2009-9-28 11:31:47 AM
-W- 我都想去, 但要問我BF俾唔俾我帶花仔B去, ))) 怕花仔失禮~XD
其實怕太多兔兔, 同埋天氣唔好, 會易病病...
老虎b 2009-9-28 11:33:49 AM
我想問sd左e-mail報名既兔友,你地有回覆未呀??
bonedog 2009-9-28 02:45:15 PM
原帖由 老虎b 於 2009-9-28 11:33 AM 發表
我想問sd左e-mail報名既兔友,你地有回覆未呀??

我未收到回覆呀, 其實我想知道係報左名就okay, 還是要等email回覆先有得去:050:
老虎b 2009-9-28 02:48:45 PM
原帖由 bonedog 於 2009-9-28 02:45 PM 發表

我未收到回覆呀, 其實我想知道係報左名就okay, 還是要等email回覆先有得去:050:

我都想知呀><"
我星期六sd架,你幾時sd架???
bonedog 2009-9-28 03:14:50 PM
原帖由 老虎b 於 2009-9-28 02:48 PM 發表

我都想知呀>

同你一樣, 都係星期六send...:050:
bonedog 2009-9-28 07:46:59 PM
我岩岩收到email啦..但我係4.30pm-6.00pm:050:
呢到有無兔友帶兔兔去都一樣呢個時間啊﹖
老虎b 2009-9-28 07:52:33 PM
我都係喔~#^49^#
你係咪會帶埋普樂去呀??
我都同埋老虎B去呀,
咁又可以識多個朋友仔~#^80^#
我地老虎B第一次出街見人咋~#^79^#
wensy 2009-9-28 08:18:12 PM
我都係4:30-6:00呀 #^27^#
到時見!
老虎b 2009-9-28 08:32:22 PM
你係咪都帶兔兔去呀#^66^#