轉載自
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrab ... =4320&next=4303

香港兔友協會將與中環時裝店OMM於十月 (一號至三十一號) 舉行展覽會,展出多款不同的兔兔照片以及動人故事,以提高公眾對兔協的認識以及對棄兔的關注。展覽廳還會售賣多款以兔兔為題的藝術品,為兔協籌集善款。

展覽會為期一個月,並會於10月4日舉行開幕禮。我們誠邀各兔友們以及OMM的VIP出席。兔友們更可與兔協的棄兔影相,並可藉此互相交流,而OMM的VIP亦可跟兔兔有更親密接觸。

開幕日

日期:2009年10月4日 (星期日)

時間:下午三時至五時

地點:中環閣麟街36號OMM二樓展廳

屆時會有輕便茶點提供。

歡迎各兔友攜同兔兔出席。由於人數有限,如有興趣參與,請電郵至[email protected]報名。
其斤 2009-9-28 10:57:34 PM
我都係4.30pm-6.00pm #^58^#
bonedog 2009-9-29 02:35:13 AM
原帖由 老虎b 於 2009-9-28 07:52 PM 發表
我都係喔~#^49^#
你係咪會帶埋普樂去呀??
我都同埋老虎B去呀,
咁又可以識多個朋友仔~#^80^#
我地老虎B第一次出街見人咋~#^79^#

係呀, 我帶埋普樂去呢..唔知到時見唔見到你呢﹖:057:
希望普樂可以識到朋友仔啦, 佢好似好鐘意同兔兔玩咁..但見過好幾隻都唔采佢..
老虎b 2009-9-29 11:57:58 AM
到時我地一人拎一枝玫瑰花相認#^51^#
其斤 2009-9-29 01:07:01 PM
原帖由 老虎b 於 2009-9-29 11:57 AM 發表

認真的嗎-0-+
-v-"如果唔係既話。。。
我地仲有咩方法可以相認??
bonedog 2009-9-29 02:50:39 PM
原帖由 老虎b 於 2009-9-29 11:57 AM 發表

話時話, 真係要搵d 方法去相認一下wor, 用玫瑰花好似..唔係咁好 (有d兔兔會食花)
不如到時將兔兔名痴係自己個身到:057:
wensy 2009-9-29 06:14:50 PM
係呀我個日會帶TUTU去呀!
期待見到大家#^43^#
儸玫瑰花真係會好好笑#^11^#
bonedog 2009-9-29 07:10:22 PM
原帖由 wensy 於 2009-9-29 06:14 PM 發表
係呀我個日會帶TUTU去呀!
期待見到大家#^43^#
儸玫瑰花真係會好好笑#^11^#

會搞到好似相體咁..
最奇怪係一大理人帶埋隻兔去相體#^64^#
wensy 2009-9-29 08:40:53 PM
哈哈真係會好好笑#^30^#
其他人會以為我地呢個兔forum啲人傻傻地的唔好呀 #^80^#
bonedog 2009-9-29 10:01:29 PM
原帖由 wensy 於 2009-9-29 08:40 PM 發表
哈哈真係會好好笑#^30^#
其他人會以為我地呢個兔forum啲人傻傻地的唔好呀 #^80^#

咁帶野係兔兔身上就唔怕啦:057:
wensy 2009-9-29 10:18:52 PM
可能兔兔會咬喎
一係綁條絲帶係兔袋度?#^39^#
老虎b 2009-9-30 10:41:37 AM
但我無絲帶喎#^41^#
bonedog 2009-9-30 11:20:39 AM
原帖由 wensy 於 2009-9-29 10:18 PM 發表
可能兔兔會咬喎
一係綁條絲帶係兔袋度?#^39^#

一係綁係兔帶上面#^65^#
老虎b 2009-9-30 12:12:00 PM
岩岩公司拆左個生果籃,有絲帶喇#^64^#

係咪真係用絲帶做記認呀#^52^#
其斤 2009-9-30 02:05:59 PM
我都準備定絲帶啦#^79^#
#^4_002^# 係咪咩色c絲都ok???#^4_002^#
wensy 2009-9-30 06:34:40 PM
哈哈係啦應該都冇末其他人會無頓頓綁絲帶上兔兔度嘅#^13^#

快速發帖