轉載自
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrab ... =4320&next=4303

香港兔友協會將與中環時裝店OMM於十月 (一號至三十一號) 舉行展覽會,展出多款不同的兔兔照片以及動人故事,以提高公眾對兔協的認識以及對棄兔的關注。展覽廳還會售賣多款以兔兔為題的藝術品,為兔協籌集善款。

展覽會為期一個月,並會於10月4日舉行開幕禮。我們誠邀各兔友們以及OMM的VIP出席。兔友們更可與兔協的棄兔影相,並可藉此互相交流,而OMM的VIP亦可跟兔兔有更親密接觸。

開幕日

日期:2009年10月4日 (星期日)

時間:下午三時至五時

地點:中環閣麟街36號OMM二樓展廳

屆時會有輕便茶點提供。

歡迎各兔友攜同兔兔出席。由於人數有限,如有興趣參與,請電郵至[email protected]報名。
wesky 2009-9-30 06:40:08 PM
不如約係地鐵站度等啦 o.o
wensy 2009-9-30 10:40:42 PM
都好喎話時話我完全唔識去 #^36^#
bonedog 2009-10-1 01:00:30 AM
死啦, 我依家先發現搵哂全屋都唔見有絲帶, 點算好:056:
其實我都唔識去, 有無都係4點後既時節呀, 不如約埋地鐵站一齊去呀:051:
smallsuishan 2009-10-1 09:36:01 AM
我都想去丫:033:
老虎b 2009-10-1 10:14:09 AM
原帖由 bonedog 於 2009-10-1 01:00 AM 發表
死啦, 我依家先發現搵哂全屋都唔見有絲帶, 點算好:056:
其實我都唔識去, 有無都係4點後既時節呀, 不如約埋地鐵站一齊去呀:051:

鄰近中秋,公司應該有好多果籃喎,果籃應該都有絲帶
我尋日都係,拆左公司個果籃先有咋:021:
老虎b 2009-10-1 10:16:06 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-10-1 02:13 AM 發表
我今日去過果度喇, 睇Green Rivor既展覽
行過去都幾遠下同埋好多斜路

係呀,我上網睇地圖都離地鐵站好遠......
我都係係匯豐果度搭巴士上去算喇,唔使行咁遠
wensy 2009-10-1 06:53:29 PM
真係搵唔到絲帶可以試下去吉之島十蚊店睇下
不過真係好多packing都有㗎啵

mm..咁要放多啲冰種係兔袋喇行咁遠實熱親兔兔#^23^#
bonedog 2009-10-1 10:45:58 PM
原帖由 老虎b 於 2009-10-1 10:14 AM 發表

鄰近中秋,公司應該有好多果籃喎,果籃應該都有絲帶
我尋日都係,拆左公司個果籃先有咋:021:

唔好提啦:050: 今年人地dept. 都收到一兩個, 我地一個都無..唔知搞乜得!
好慘~~~上年都有架:046:

其實唔知當日收唔收visa呢...:050:
bonedog 2009-10-3 11:51:22 PM
我都有絲帶啦, 到時係唔係睇絲帶認人﹖
hahahaa我諗住綁係手腕加綁係兔帶到:057:
coollala 2009-10-13 08:39:34 PM
原有上次展覽開幕禮有兔袋掛住黃絲帶係你地0既記號!
我只有印象見到普樂,請問仲有邊個都有來呀?
老虎b 2009-10-20 01:08:10 PM
原帖由 coollala 於 2009-10-13 08:39 PM 發表

老虎B都有呀,係咁不停食食食果隻就係喇#^64^#
bonedog 2009-11-1 08:51:13 PM
原帖由 coollala 於 2009-10-13 08:39 PM 發表

估唔到普樂咁易認XD 咁多人都認得佢#^64^#

快速發帖