轉載自
http://hk.myblog.yahoo.com/hkrab ... =4320&next=4303

香港兔友協會將與中環時裝店OMM於十月 (一號至三十一號) 舉行展覽會,展出多款不同的兔兔照片以及動人故事,以提高公眾對兔協的認識以及對棄兔的關注。展覽廳還會售賣多款以兔兔為題的藝術品,為兔協籌集善款。

展覽會為期一個月,並會於10月4日舉行開幕禮。我們誠邀各兔友們以及OMM的VIP出席。兔友們更可與兔協的棄兔影相,並可藉此互相交流,而OMM的VIP亦可跟兔兔有更親密接觸。

開幕日

日期:2009年10月4日 (星期日)

時間:下午三時至五時

地點:中環閣麟街36號OMM二樓展廳

屆時會有輕便茶點提供。

歡迎各兔友攜同兔兔出席。由於人數有限,如有興趣參與,請電郵至[email protected]報名。
wesky 2009-9-25 08:18:44 PM
唔知有冇人會去??
Ellen 2009-9-25 08:19:59 PM

回復 2# 的帖子

我可能會帶埋BB去呢
尤尤 2009-9-25 09:06:01 PM
我都想去喎....
不過尤尤唔識中環d路...#^41^#
光之天使)) 2009-9-25 10:02:44 PM
雖然得閒~都好想去~
但係就算去都未必會帶total....天氣好熱呢.
lingyan 2009-9-26 12:00:37 AM
唔係香港 ... 無得去 tim ....
smallsuishan 2009-9-26 12:15:39 AM
我想知帶兔兔去... 佢有冇野玩...
如果有 都考慮下帶Hill仔去
firen_freeze)) 2009-9-26 12:16:38 AM
MAX成日都out of control.....到時O係人地D地方亂跑就弊啦....

真係唔帶得去大場面.....#^31^#

MAX你都係留O係屋企做兔王啦#^11^#
小米 2009-9-26 02:35:06 AM
唔制呀.....嗰日要返工...
其他日子可唔可以帶兔兔上去??

兔T 同公仔都想入呀:060:
darlingy 2009-9-26 08:15:49 AM
我想去,不過不會帶兔
其斤 2009-9-26 09:40:01 AM
#^39^#  福爸 + 福媽 都應該可以去到 #^39^#
不過就 福爺 就未必去到啦。。。

唔知有冇MINI HOUSE會員打算一齊去呢!?
-3-""<---對中環唔熟的人
老虎b 2009-9-26 01:13:09 PM
帶老虎B去見識下都好喎,佢出過一次門咋...
但而家天氣都仲比較熱,會唔會唔多好呢???
同埋老虎B d毛毛都未生返晒出黎,都唔知佢想唔想見其他兔&人#^77^#
wesky 2009-9-26 01:20:36 PM
出門記得放冰種喔
老虎b 2009-9-26 01:23:58 PM
我應該沿途都係搭地鐵,再加埋冰種,水呀,草呀,
咁應該無乜問題喇可??
wesky 2009-9-26 01:31:39 PM
無問題啊~~

快速發帖