平時兔仔食開兔糧Ga..但係呀媽同呀爸都吾得閒..所以冇去買..就喂佢食菜..
但系佢D便便最近變到唔圓..尖尖地..又好似冇晒心機甘..以前引佢食野佢都會發晒顛甘沖埋黎..但系而家就冇乜反應..
仲有就系便便都變到好少..尿就好多..仲變到好輕添呀..甘多位幫下手呀..我好驚佢有咩事呀..
elvisli 2010-1-31 11:28:43 PM
你問下佢有咩牌子賣..

兔協同醫生多數都推薦 apd,oxbow and momi
diobonnie 2010-1-31 11:33:34 PM
我啱啱幫你Search 左 macau PETSHOP 既 TEL NO. / ADDRESS..
就係下面呢個LINK 啦..

http://www.yp.mo/zh_TW/search/ke ... 25B5%25E7%2589%25A9

你tml call 下佢地..睇下有冇草買比佢食啦..
mandycpi 2010-1-31 11:33:59 PM
寵物俱樂部 CLUBE DOS ANIMAIS         
地址:         澳門連勝馬路24號地下
        Estrada Coelho do Amaral, No.24, R/C, Macau
電話:         (853) 2881 3388
傅真:         (853) 2856 8931

1:00pm至8:30pm (星期二 休息)
小糖^^ 2010-1-31 11:35:50 PM
mandycpi 2010-1-31 11:40:44 PM
係呀,澳門比較小兔兔的用品及服務,所以更要小心注意兔兔的健康和生活, 我也是在澳門的..
小糖^^ 2010-1-31 11:45:25 PM
___Ms.Orz×__ 2010-1-31 11:48:03 PM
真係唔該晒你地呀..我岩岩番到屋企見到佢甘冇心機..都吾知點算好..
你地比既資料好齊全呀..我聽日會買好晒d野同埋打去問下架拉..唔該晒你地呀..
仲有我聽日會影好晒d野上黎架拉..我一直想講尼..兔仔個龍龍系冇廁所架..慚愧..
我一直都有去搵..去問d寵物店有冇..佢地就笑話..兔仔洗咩廁所呀..我一路搵都搵唔到..

小糖^^ 2010-1-31 11:52:20 PM
mandycpi 2010-2-1 12:01:00 AM
寵物俱樂部有兔兔廁所呀..你的兔籠size夠大嘛?
___Ms.Orz×__ 2010-2-1 12:05:43 AM

尼個系整體Ga..

尼個系佢個碗仔..

佢個飲水樽..順帶一講呀..佢個樽仔會漏水..我想幫佢換個有彈簧既..又驚佢好難飲到而吾飲水..

尼張系佢個龍底..我想問呢..個底甘樣佢會唔會好唔舒服架..
___Ms.Orz×__ 2010-2-1 12:07:18 AM
應該夠大掛..?有30cm左右算唔算夠大呢..
mandycpi 2010-2-1 12:10:39 AM
:026: 突然覺得自己好hard-sell咁...

我一直推介這店,原因是我知道澳門真的不多寵物店了解兔兔的料養方法
mandycpi 2010-2-1 12:12:52 AM
廁所應該不夠放:015:
千千 2010-2-1 12:12:53 AM
有 無 廁所  就應該 唔 夠 牙LA
你 應該  換 左 個 蘢
對兔兔  腳 唔 好
___Ms.Orz×__ 2010-2-1 12:13:06 AM
甘請問你有冇帶兔仔去果到睇過醫生Ga..我未試過..所以想問下..
價錢大約要幾多..我唔知要帶幾多錢去~"~
尼間係咪最有保障Ga拉..

快速發帖