話說之前7仔俾泡泡咬到個度已經好得7788,
原來...7仔隻右耳已經冇左一忽!!穿左個洞!!
雖然已經冇乜事, 但係呢個傷口就冇可能再好得番:054:
陰公豬!! 肉赤死我!!:050:

aguiler 2011-4-29 11:25:18 PM
忽肉可以問下E生整唔整得番上去~
見到佢個窿窿我都唔係好敢望...一定好痛好痛~
等樓主你的好消息了~~
inkalaam 2011-4-29 11:25:28 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2011-4-29 10:00 PM 發表
唉. 你係愛兔既, 就儲返D錢, 有咩事兔仔都可以即時帶去睇醫生.
而且你有隻兔, 使費應該多左, 點都要儲返D

難道愛唔愛兔係用錢去衡量?
inkalaam 2011-4-29 11:27:50 PM
原帖由 aguiler 於 2011-4-29 11:25 PM 發表
忽肉可以問下E生整唔整得番上去~
見到佢個窿窿我都唔係好敢望...一定好痛好痛~
等樓主你的好消息了~~

應該唔得了..但係好彩佢係長毛..睇唔到
aguiler 2011-4-29 11:31:45 PM
Futagoza_Kaniza都係好心提提樓主你姐..免得之後有D咩意外都冇儲備同兔兔睇E生..

其實樓主某程度上都講得好岩,愛兔真係唔係用錢去衡量~只係愛佢的先決條件係要令佢幸福,令佢幸福唔係單單日日摸佢,好錫好錫佢~重要照顧埋佢的健康~
aguiler 2011-4-29 11:32:49 PM

回復 48# 的帖子

睇下E生有咩方法啦~~
樓主BOOK左邊個DR呀??
inkalaam 2011-4-29 11:34:21 PM
嗯 我會明喇 今個星期真係好攰好攰
為左7仔d野 晚晚都無教好訓
inkalaam 2011-4-29 11:36:36 PM
Dr. Betty 聽你地講佢幾好
aguiler 2011-4-29 11:38:22 PM
OIC...
希望DR.BETTY唔會係我今日見到果個肥肥地的女人啦~~
phoebe)) 2011-4-29 11:38:42 PM

回復 51# 的帖子

你都要保重身子,7仔需要你照顧關懷
inkalaam 2011-4-29 11:40:20 PM
Hahaaa!! 唔會掛lol
係我心目中獸醫應該係好令女至係嫁嘛!!!
aguiler 2011-4-29 11:43:32 PM
今日帶左靜楠去睇E生,BOOK果時冇講BOOK邊個,佢就比左個肥肥地的女E生我,佢見到靜楠係生癬好似怕惹到佢咁=3=即刻放番入袋~~
phoebe)) 2011-4-29 11:46:13 PM

回復 53# 的帖子

上次我隻兔睇佢,佢好細心,還問好多問題關於兔仔,亦有教我什樣照顧,跟住叫護士再講解一次什樣養及照顧兔仔
inkalaam 2011-4-29 11:46:50 PM

回復 56# 的帖子

你去紅碪定九龍城??
inkalaam 2011-4-29 11:47:58 PM

回復 57# 的帖子

正呀! Hahaha
phoebe)) 2011-4-29 11:53:05 PM

回復 59# 的帖子

還有note,不過全英文,個護士都有用中文寫下重點:048: :048:

快速發帖