話說之前7仔俾泡泡咬到個度已經好得7788,
原來...7仔隻右耳已經冇左一忽!!穿左個洞!!
雖然已經冇乜事, 但係呢個傷口就冇可能再好得番:054:
陰公豬!! 肉赤死我!!:050:

aguiler 2011-4-29 11:54:16 PM
原帖由 phoebe 於 2011-4-29 11:46 PM 發表
上次我隻兔睇佢,佢好細心,還問好多問題關於兔仔,亦有教我什樣照顧,跟住叫護士再講解一次什樣養及照顧兔仔

佢都有叫姑娘教兔爸,但佢講果D我同兔爸都知..只係我地都好合作答番個姑娘D問題~XD
我地見果個肥肥地的女人,睇左5分中都冇就出番黎=3=
inkalaam 2011-4-29 11:59:17 PM

回復 61# 的帖子

個衰仔而家訓到成隻豬仔咁^_^
phoebe)) 2011-4-30 12:01:01 AM
我見dr betty時,佢坐下,帶了口罩,不知是否你講那位肥e生
inkalaam 2011-4-30 12:02:26 AM

回復 63# 的帖子

兩個人性格完全相反wo!! 唔會掛!!:051:
aguiler 2011-4-30 12:02:37 AM
應該係得一個肥E生呱~~
phoebe)) 2011-4-30 12:17:04 AM

回復 62# 的帖子

兔仔訓教姿態太可愛,我同哥哥妹妹最喜歡見到:033: :033: :033:
angelaska 2011-4-30 12:17:59 AM
我諗肥肥地果個應該係dr betty啦
上次阿豆都係睇佢..但係又幾細心同check左好耐wor
我第一次睇就叫姑娘教埋我餵藥同草粉果d...
可能係靜妍媽平時做足功課所以你知晒佢教果dXD
係唔係book果陣無同佢講做埋bodycheck?
yanyi:) 2011-4-30 12:21:29 AM
嘩..個洞好得人驚..
唔睇都唔知咁嚴重..
樓主要好好愛錫7仔丫..
aguiler 2011-4-30 12:30:42 AM
原帖由 angelaska 於 2011-4-30 12:17 AM 發表
我諗肥肥地果個應該係dr betty啦
上次阿豆都係睇佢..但係又幾細心同check左好耐wor
我第一次睇就叫姑娘教埋我餵藥同草粉果d...
可能係靜妍媽平時做足功課所以你知晒佢教果dXD
係唔係book果陣無同佢講做埋bodyche ...

上次我同靜妍睇dr.ma都冇講做body check,
dr.ma同靜妍做埋ge?!@@
原來dr.betty咩都要講定架?!
如果下次再book dr.betty要講番先~~
beatrice1229 2011-4-30 12:31:46 AM
原帖由 inkalaam 於 2011-4-29 11:22 PM 發表

其實情況未去到咁嚴重..我好難用文字表達俾你聽
但係我對兔兔既態度係點我諗我自己知
我唔想再引起咩爭拗
但係我認為我可以做既野都做晒
請你顧及人既感受.

坦白講大家都係兔媽兔爸,相信大家都愛兔心切!
我並唔係想引起咩爭拗,只係認為樓主可以有更好既做法!
到底情況有幾嚴重,當然你係佢主人,一切由你話事!但你post 上黎問人Suggestion!但你就覺得自己可以做既就做哂!咁又何需問呢?有時聽下人地既意見對自己有益,我只係路人,如果唔係關心兔兔我唔會出聲。
難道你既擔心我地大家都係兔媽會唔知道?
但你希望別人顧你既感受,你又有無諗七仔既感受?
raywong521 2011-4-30 12:35:24 AM
個洞實在咬得太大囉~樓主真係要做個負責任既主人,若果唔係,呢d不惀快事件,會不斷發生囉~

到時樓主唔好再話預計唔到
inkalaam 2011-4-30 12:43:37 AM
係...一切都係我疏忽..我錯
the end. ok?
momo兔 2011-4-30 01:38:43 AM
e度無人可以批判你錯定對!e度所有人感受唔顧無问题!但衷心希望樓主注意兔兔感受!细心留意佢地!祝7仔早日康復!
記住病向淺中醫!

inkalaam 2011-4-30 01:50:55 AM
原帖由 momo兔 於 2011-4-30 01:38 AM 發表
e度無人可以批判你錯定對!e度所有人感受唔顧無问题!但衷心希望樓主注意兔兔感受!细心留意佢地!祝7仔早日康復!
記住病向淺中醫!

7仔話多謝你
momo兔 2011-4-30 01:59:23 AM
原帖由 inkalaam 於 2011-4-30 01:50 AM 發表

7仔話多謝你

記住;大家都愛兔先緊張7仔!樓主唔好覺得有壓力啦!

快速發帖