我家的新成員糯米糍,喜歡人家叫她米糍 (讀音: mic chi)
請大家多多指教

兔兔同萌 老友鬼鬼 躲躲兔
卡卡KaKa`; 2012-5-17 06:38:15 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-17 12:46 PM
Q-pxt有個大灰籠,長9xcm,一定夠大...我隻兔兔都住呢個平底籠,不過無牌子 ...

你都系一隻兔兔?等我星期六去睇下先
貓仔兔 2012-5-17 09:18:34 PM 來自手機
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-17 06:38 PM
你都系一隻兔兔?等我星期六去睇下先

係呀!照顧頑皮兔...真係一隻夠日西!!^^
卡卡KaKa`; 2012-5-17 09:32:14 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-17 09:18 PM
係呀!照顧頑皮兔...真係一隻夠日西!!^^

我上淘寶網D籠又大又平,我見好多HK買貴成一半價錢..不過未玩過淘寶..
岩岩SR送貨黎,卡卡巳經睇實箱草.佢心想:好香.快D比我;比佢即刻食.
貓仔兔 2012-5-18 01:38:02 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-17 09:32 PM
我上淘寶網D籠又大又平,我見好多HK買貴成一半價錢..不過未玩過淘寶..
岩岩SR送貨黎,卡卡巳經睇實箱草.佢 ...

我試過買圍欄,直接送去屋企又平香港好多,抵呀!
月野兔 2012-5-18 01:55:59 PM
米糍居然唔欣賞d草磚!!!! 尋晚放左一粒响佢小吃専用兜度,佢用個頭頂下頂下個兜!! 返籠之後仲要用個pat pat得住我㖭呀!!  等我仲以為佢會好鐘意食㖭~ 點知今早果粒草磚又唔見左喎~~
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:03:08 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-18 01:38 PM

你幾錢運費?!
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:04:00 PM
月野兔 發表於 2012-5-18 01:55 PM
米糍居然唔欣賞d草磚!!!! 尋晚放左一粒响佢小吃専用兜度,佢用個頭頂下頂下個兜!! 返籠之後仲要用個pat pat ...

姐系佢一般咋WOR...我仲未得閒買比卡卡食..送貨吾記得落埋-.-
月野兔 2012-5-19 02:08:09 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:04 PM
姐系佢一般咋WOR...我仲未得閒買比卡卡食..送貨吾記得落埋-.-

係啦真係識食呀!! 最後,就只好買返之前我姐買比佢食果隻日本牌子既餅餅,仲要响某間連鎖店先有得賣..
卡卡KaKa`; 2012-5-19 08:07:17 AM
月野兔 發表於 2012-5-19 02:08 AM
係啦真係識食呀!! 最後,就只好買返之前我姐買比佢食果隻日本牌子既餅餅,仲要响某間連鎖店先有得賣.. ...

我系買左佢試過先知食吾食?吾食要送比兔友-.-
貓仔兔 2012-5-19 12:16:26 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:03 PM
你幾錢運費?!

65元人仔!不過應該輕過個籠,我覺得佢直接送俾你好啲,爛左有得換吖嘛!
卡卡KaKa`; 2012-5-19 01:35:00 PM
貓仔兔 發表於 2012-5-19 12:16 PM
65元人仔!不過應該輕過個籠,我覺得佢直接送俾你好啲,爛左有得換吖嘛! ...

港紙姐系幾多?你邊間公司送?
貓仔兔 2012-5-19 01:59:12 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-19 01:35 PM
港紙姐系幾多?你邊間公司送?

即係83蚊左右...佢個間係全日通
月野兔 2012-5-21 10:13:30 PM
你地0係淘寶買野有冇睇間店0係國內咩地方架?
我只0係一間店買過, 我特登揀佢係深圳既, 運費首kg 15蚊, 之後每kg 5蚊, 送去我office. 唔知運費貴唔貴..
淘寶真係平好多... 標價起價平香港一半, 加埋運費都仲係平, 但買得少野就唔太划算...
月野兔 2012-5-22 08:44:15 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-17 09:32 PM
岩岩SR送貨黎,卡卡巳經睇實箱草.佢 ...

(我係糯米糍老豆)
你0係淘寶買左箱草俾卡卡食?
咩牌子既草呢? 質素如何?
我買過兩次, 草既質素一般, 有隻牌子仲幾黃添...
不過買零食同用品就好ok!
月野兔 2012-5-22 08:45:33 AM
貓仔兔 發表於 2012-5-18 01:38 PM

送住宅唔係會貴d 既呢?
我之前買都係送office...
而且圍欄應該好重, 運費唔平喎~

快速發帖