有冇兔友系淘寶買過籠?
運費要人民幣 $90?
會吾會寄吾到黎香港嫁?
all_loving_it 2012-5-18 09:32:23 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 08:09 AM
我系選擇深圳/廣東既賣家,EMS個間賣家系好評率:99.55% 寶貝數:721,姐系米算好?
系OK買淘點就OK>? ...

好5好既定義好難講, 有部份賣家好評100%, 有部份係99%, 你可以睇下個賣家既評價, 再去衡量同決定同邊個買

淘點充值卷OK同7-11都有
all_loving_it 2012-5-18 09:44:04 AM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-17 11:30 PM
廁所個隔網我有用,感覺上吾想比佢踩到屎屎尿尿咁吾乾淨..
咩賣家先買得過?我驚比左錢又收吾到貨姐..{:3_7 ...

如果落夠墊材絕對5會5干淨, 而且比用隔網好好多

我自己4只兔兔都係用無隔網既廁所, 就算兔兔係白色毛毛腳板一樣無污JO
Dylan 2012-5-18 12:52:25 PM
其實我想話,taobao果d野禁平,你自己諗吓,係真定假冒,有無保證.

膠籠,膠水樽,膠厠所都好塑膠部份.一般應用起塑膠入面既phthalates,為一環境荷爾蒙,屬於會干擾生物體內分泌的化學物質。環境荷爾蒙進入體內後會造成內分泌失調,阻害生物體生殖機能,引發惡性腫瘤,容易造成畸形兒。目前已證明,長期處在具鄰苯二甲酸酯類的環境中,可能引發氣喘現象、罹患毒性多角神經炎;進入體內後雖然九成隨尿液或排泄物排泄出體外,但仍有部分經過生物分解,從肝臟、腸、胃和腎臟吸收進入體內,還是對身體具相當的危害性。

而對兔兔既禍害就更加唔洗講,我唔清楚jolly係唔係大陸品牌,1d合乎美國,歐盟安全標準就可以放心使用.
mizumi 2012-5-18 05:34:09 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 08:09 AM
我系選擇深圳/廣東既賣家,EMS個間賣家系好評率:99.55% 寶貝數:721,姐系米算好?
系OK買淘點就OK>? ...

咁都ok吖~
淘點去 ok 同7仔都有得賣, 又或者用信用咭都得
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:00:12 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-18 09:23 AM
係貴少少, 咪當支持下兔協, 以前係SR買, 而家都係兔協買, 除非兔協無得賣!  至於草靚吾靚5係兔協可以控制 ...

我冇咁你有錢養到咁多隻.APD卡卡未食過..同埋而家買左草草..我都會照+新草草比佢食..
APD遲D食哂呢D買包比佢試下..港島區都系300就送?
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:02:06 PM
all_loving_it 發表於 2012-5-18 09:44 AM
如果落夠墊材絕對5會5干淨, 而且比用隔網好好多

我自己4只兔兔都係用無隔網既廁所, 就算兔兔係白色毛毛 ...

白色毛毛都乾淨?點樣為之落夠墊材?卡卡有少少黃黃1地..但系吾算太黃..
原來淘點充值卷OK同7-11都有,我正系以為OK先有..
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:05:19 PM
Dylan 發表於 2012-5-18 12:52 PM
其實我想話,taobao果d野禁平,你自己諗吓,係真定假冒,有無保證.

膠籠,膠水樽,膠厠所都好塑膠 ...

但卡卡都系用緊JOLLY個隻橙色籠...咁應吾應該買?定系返HK買?
卡卡KaKa`; 2012-5-18 07:05:41 PM
mizumi 發表於 2012-5-18 05:34 PM
咁都ok吖~
淘點去 ok 同7仔都有得賣, 又或者用信用咭都得

我冇信用卡好既.吾該哂你.
all_loving_it 2012-5-18 07:55:18 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:00 PM
我冇咁你有錢養到咁多隻.APD卡卡未食過..同埋而家買左草草..我都會照+新草草比佢食..
APD遲D食哂呢D買包 ...

你問我兔協既草靚吾靚, 又話你只兔兔對Oxbow既T草麻麻, 而兔兔係以食T草為主, 所以我同你講我既兔兔最鐘意APD既T草

5知點解會拉上無我禁多錢可以養養到咁多隻

我養4只兔兔5代表我就有錢

養1只兔兔既人亦5代表佢無錢
Dylan 2012-5-18 10:56:31 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:02 PM
白色毛毛都乾淨?點樣為之落夠墊材?卡卡有少少黃黃1地..但系吾算太黃..
原來淘點充值卷OK同7-11都 ...

腳板黃黃地應該同墊材有關
卡卡KaKa`; 2012-5-19 12:55:10 AM
all_loving_it 發表於 2012-5-18 07:55 PM
你問我兔協既草靚吾靚, 所以我同你講我既兔兔最鐘意APD

5知點解會拉上無我禁多錢可以養養到咁多隻

你全部4隻都系領養嫁?
但你應該好多時間陪隻吧..4隻大小姐,大小爺真系幸福
卡卡KaKa`; 2012-5-19 12:55:34 AM
Dylan 發表於 2012-5-18 10:56 PM
腳板黃黃地應該同墊材有關

咁你用邊隻墊材?
Dylan 2012-5-19 03:00:25 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-18 07:05 PM
但卡卡都系用緊JOLLY個隻橙色籠...咁應吾應該買?定系返HK買?

Jusco q-pet Manukan MR-520 25% off $374 至到 28 號
Dylan 2012-5-19 03:02:14 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-5-19 12:55 AM
咁你用邊隻墊材?

Cat's best 木砂
卡卡KaKa`; 2012-5-19 04:05:50 PM
Dylan 發表於 2012-5-19 03:00 PM
Jusco q-pet Manukan MR-520 25% off $374 至到 28 號

Jusco q-pet 系邊? Manukan MR-520 系籠?

快速發帖