MonMon新屋仔^^

jinjin 發表於 2011-11-30 23:08|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
冬暖新屋仔終於返到屋企啦, 尋日砌好俾MonMon入去剪彩,
點知個胆小鬼怕黑, 點都唔敢入去, 又放菜又引佢都係無佢呼,

今晚再黎過, 放埋個糧兜入去, 佢都仲係對腳仔係屋外,
再放菜菜入去, 仲係咁, 我把心一横, 用手推佢patpat, 一推, 入左啦,
腳仔要搽消毒藥水, 搽完驚到自己走入屋仔避難~~  哈哈哈

先來探索下
先來探索下

放D菜係門口死都唔敢入去, 怕黑
放D菜係門口死都唔敢入去, 怕黑

打開半個屋頂至肯入去食野
打開半個屋頂至肯入去食野

腳仔仲係外邊架
腳仔仲係外邊架, 死都唔入

終於入左去啦, 俾埋菜菜佢食安撫下佢
推佢patpat終於入左去啦, 俾埋菜菜佢食安撫下佢, 拿拿臨安返個屋頂先

終於自己敢走入去啦^^
搽完腳仔, 驚到自己走入去避難
sanny0066 2011-12-1 12:05:23 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:02 AM
之前問IRIS KG-900  要620人仔, +運香港 200

我問左幾間IRIS KG-900 都要成$300運費仲要RMB
jinjin 2011-12-1 12:11:41 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:03 AM
你直接由內地運來香港?

YES, 超重架, 無人會幫我拎返黎架
jinjin 2011-12-1 12:13:12 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:05 AM
我問左幾間IRIS KG-900 都要成$300運費仲要RMB

差咁遠? 加左價掛, 我問左2-3個月啦
sanny0066 2011-12-1 12:23:24 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:13 AM
差咁遠? 加左價掛, 我問左2-3個月啦

所以計起..冇so囉..RMB620+RMB300 都RMB920啦..920除0.818 都$1124啦...但係minizoo賣緊$1280 平小小囉
jinjin 2011-12-1 12:31:29 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:23 AM
所以計起..冇so囉..RMB620+RMB300 都RMB920啦..920除0.818 都$1124啦...但係minizoo賣緊$1280 平小小囉{: ...

近期無睇過啦, 太多野煩唔得閒啦
sanny0066 2011-12-1 12:32:13 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:31 AM
近期無睇過啦, 太多野煩唔得閒啦

咁你有冇失眠 多疑呢2個徵狀
jinjin 2011-12-1 12:34:15 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:32 AM
咁你有冇失眠 多疑呢2個徵狀

太攰唔會失眠架,
多疑留返你啦, 我知你仲有潮熱添喎
sanny0066 2011-12-1 12:34:59 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:34 AM
太攰唔會失眠架,
多疑留返你啦, 我知你仲有潮熱添喎

唔好踢爆我plzzzzzz
chillimilk 2011-12-1 03:16:24 AM
haha 原來monmon個size 都好有份量wor
chillimilk 2011-12-1 03:20:22 AM
jinjin 發表於 2011-11-30 11:20 PM
用朋友大陸account買, 送去深圳, 我哥係深圳返工, 隔天回香港, 佢人肉快遞返黎過我

星期四買,  ...

我都買在兩個貓貓睡窩 星期五買琴日至送到
chillimilk 2011-12-1 03:25:37 AM
jinjin 發表於 2011-11-30 11:24 PM
我今晚係永安買左2張好厚好林既地氈俾monmon用,
個護士話唔駛一定用vetbed, 用條厚毛巾都得喎~~ ...

下!!! 原來厚地毯都得
訂左兩張vetbed 聽晩送貨
chillimilk 2011-12-1 03:28:47 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 11:34 PM
真係換狗籠呀

狗籠好ya!
jinjin 十卜十卜
sanny0066 2011-12-1 07:32:35 AM
chillimilk 發表於 2011-12-1 03:25 AM
下!!! 原來厚地毯都得
訂左兩張vetbed 聽晩送貨

你訂左咩size既vetbed呀
sanny0066 2011-12-1 07:33:00 AM
chillimilk 發表於 2011-12-1 03:28 AM
狗籠好ya!
jinjin 十卜十卜

唔好將兔兔變晒狗狗咁養啦
肥墨魚 2011-12-1 10:25:50 AM 來自手機

快速發帖