冬暖新屋仔終於返到屋企啦, 尋日砌好俾MonMon入去剪彩,
點知個胆小鬼怕黑, 點都唔敢入去, 又放菜又引佢都係無佢呼,

今晚再黎過, 放埋個糧兜入去, 佢都仲係對腳仔係屋外,
再放菜菜入去, 仲係咁, 我把心一横, 用手推佢patpat, 一推, 入左啦,
腳仔要搽消毒藥水, 搽完驚到自己走入屋仔避難~~  哈哈哈

先來探索下
先來探索下

放D菜係門口死都唔敢入去, 怕黑
放D菜係門口死都唔敢入去, 怕黑

打開半個屋頂至肯入去食野
打開半個屋頂至肯入去食野

腳仔仲係外邊架
腳仔仲係外邊架, 死都唔入

終於入左去啦, 俾埋菜菜佢食安撫下佢
推佢patpat終於入左去啦, 俾埋菜菜佢食安撫下佢, 拿拿臨安返個屋頂先

終於自己敢走入去啦^^
搽完腳仔, 驚到自己走入去避難
jinjin 2011-12-1 10:54:09 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-1 10:25 AM
Monmon咪要搵條冰河俾佢囉,monmon係長毛象喎

但係佢無個長鼻哥同象牙喎
jinjin 2011-12-1 10:58:47 AM
chillimilk 發表於 2011-12-1 03:28 AM
狗籠好ya!
jinjin 十卜十卜

我想買果個狗籠好大呀,2x3尺,要預好多位俾佢,而大兔籠會細少少,個兜又夠深,應該會揀大兔籠啦~
肥墨魚 2011-12-1 11:00:17 AM
jinjin 2011-12-1 11:02:16 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:20 AM
點解我睇左咁耐都唔見有平咁多ge....

我早前問果時好多間都話無貨,聽聞將會加價,朋友話佢地會hold起D貨等加價後至放返出黎賣喎,可能以已經加左價啦掛~
jinjin 2011-12-1 11:05:05 AM
肥墨魚 發表於 2011-12-1 11:00 AM
咁大個鼻咁大棚牙 我睇到喎,你睇唔到咩

大個鼻果D叫做河馬呀
jinjin 2011-12-1 11:52:57 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 11:22 PM
勁呀...運費都慳返

上海送廣東 10蚊人仔
sanny0066 2011-12-1 11:58:29 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 10:58 AM
我想買果個狗籠好大呀,2x3尺,要預好多位俾佢,而大兔籠會細少少,個兜又夠深,應該會揀大兔籠啦~{:3_9 ...

大兔籠??淘寶??我見淘寶D兔籠好麻麻
sanny0066 2011-12-1 11:59:10 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 10:21 AM
作為最似狗狗ge 兔兔ge 主人 我堅想換狗籠wor!哈哈哈哈哈

你快D換返個岩哥基用既籠俾佢啦...哥基已經迫於無奈住左個兔籠好耐嫁啦
sanny0066 2011-12-1 11:59:58 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 11:52 AM
上海送廣東 10蚊人仔

咁你個大兔籠2X3尺...運來香港運費咪金到爆
jinjin 2011-12-1 12:13:00 PM
sanny0066 發表於 2011-12-1 11:59 AM
咁你個大兔籠2X3尺...運來香港運費咪金到爆

店主唔肯送貨呀

我PM左條link俾你,去睇睇啦~
我加你好友好耐你仲未加我呀
sanny0066 2011-12-1 12:16:44 PM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:13 PM
店主唔肯送貨呀

我PM左條link俾你,去睇睇啦~

係呢款咩...我想要你係另一個post回覆入面有相個個籠wo..五皇冠 $300個個有轆個個
jinjin 2011-12-1 12:20:29 PM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:16 PM
係呢款咩...我想要你係另一個post回覆入面有相個個籠wo..五皇冠 $300個個有轆個個 ...

sent
之前果D係狗籠,之後果個係兔籠
sanny0066 2011-12-1 12:25:59 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 12:24 PM
所以佢好少入兔籠~ 多數訓圍欄入面或者籠頂

你自由行其實連籠都唔洗放啦
sanny0066 2011-12-1 12:26:21 PM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:20 PM
sent
之前果D係狗籠,之後果個係兔籠

不過買超大個個籠...兔兔活動空間又小左
sanny0066 2011-12-1 12:30:38 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-1 12:27 PM
咁又唔好 有番一個"屋企" 俾佢避下難都唔錯...
況且我成日拖地掃地佢係到行唻行去好麻煩
...

咁都岩既其實我覺得奶茶已經可以轉用平底籠啦

快速發帖