各位,昨天有一個不幸消息。:050:
本人上班的時候,路經葵盛東村,在一山坡上發現了三隻被遺棄的兔子。
因本人家已有一狗一兔,實屬擠迫,因此本人才在此發貼尋找愛心主人!!
有興趣的請盡快p.m本人:054:
事不宜遲,請大家來看看三隻可愛的兔子吧。
(本人昨晚已帶各兔子去看醫生,做了檢查,身體、牙齒、手腳及毛髮一切是正常的,唯因兔子年齡太小,未能分辨雌雄)

被發現棄兔的公園

被發現棄兔的公園

三隻小兔

三隻小兔

白色的

白色的

黑色有花紋

黑色有花紋

貓貓還是賓尼呢?

貓貓還是賓尼呢?

擠迫戶

擠迫戶

long~spirit 2010-9-8 07:12:37 AM
原帖由 yts_fd_love 於 2010-9-8 02:26 AM 發表
有意養小兔兔們呢!
可憐的牠們,真不忍心見著牠們這樣><
樓主add我吧  [email protected]

3隻都已經有主人領養了
szeszebaby)) 2010-12-2 08:03:14 PM

被棄嘅賓尼兔cool cool

呢隻就係當時被棄嘅賓尼兔cool cool,佢係仔仔黎架!我諗佢而家肥左1�4左右啦,好健康好活潑,又好乖,好鍾意俾我同家人摸頭。。以前另一隻兔女施施係我同兔爸每人養一個月到,但而家施施長係兔爸到,cool cool就係我到,早排家人買左件衫仔俾佢地試,於是幫佢拍左張嬌豔相,哈!

隻傻豬訓到好可愛。。!

隻傻豬訓到好可愛。。!

好嬌豔。。!

好嬌豔。。!

相比起CoolCool,SzeSze著到似半截裙 =]

相比起CoolCool,SzeSze著到似半截裙 =]

月愛貓貓兔 2010-12-2 08:10:34 PM
cool cool 遇到你真好...
第二張 佢訓到好舒服呢...#^72^#
long~spirit 2010-12-2 10:43:22 PM
HAHA好感謝你地養得佢地咁幸福,遇到你真是佢地的福氣,放棄佢地的人真是社會的人渣
小賢 2010-12-3 04:05:55 AM
願上天保佑你和你的兔兔都健健康康....#^9_003^#
szeszebaby)) 2010-12-3 11:05:59 PM
Haha..多謝各位。
唔知另外兩隻兔兔而家點呢?

快速發帖