我地係一家兔兔 - 黑孖和栗子

金仔又要加入

放埋toto 就係一個大家庭

我地加唔加入好?佢地兔多勢眾喎!

希望有朝一日大家和平共處。
我家七小福祝大家新年快樂,兔兔們健康肥壯!

WingBe 2013-2-3 04:33:44 PM
好乖..排排扒畀你影
hh0 2013-2-3 04:37:37 PM
WingBe 發表於 2013-2-3 04:33 PM
好乖..排排扒畀你影

要摸下掃下快快手先影到,最緊要唔好打交
DomDomPig 2013-2-3 05:00:12 PM
我鐘意最後果兩隻,佢地扮到真係好似好肴底咁呀
WingBe 2013-2-3 05:50:17 PM
DomDomPig 發表於 2013-2-3 05:00 PM
我鐘意最後果兩隻,佢地扮到真係好似好肴底咁呀

佢2個應該真心淆既.....
WingBe 2013-2-3 05:50:59 PM
hh0 發表於 2013-2-3 04:37 PM
要摸下掃下快快手先影到,最緊要唔好打交

辛苦哂啦......

唔叫人幫你??
hh0 2013-2-3 05:56:07 PM
人多仲唔定,好難影,又好奇又8掛,成班BB班學生咁,怕失控呀,都係自己搞掂順利D
kwan104kwan 2013-2-3 09:03:44 PM
隻隻都好得人鐘意!
warm_warm 2013-2-3 10:14:34 PM
真係得意到...........暈呀!!!
BonnieLee 2013-2-3 10:57:01 PM
好得意呀
hh0 2013-2-3 11:09:08 PM
毛啦啦生返長毛後可能同栗子差唔多様
chingling1203 2013-2-4 12:13:45 AM
我覺得全部都好可愛
不過我最鍾意最尾個兩隻...
hh0 2013-2-4 12:21:50 AM
多謝大家既讚賞
Insomniahk 2013-2-4 12:19:16 PM
佢地仲細
遲d先加入啦!
OLLE 2013-2-5 09:37:48 PM
so cuteeee

快速發帖