只係剪左一隻手既手指甲...佢就走上個箱到訓....咁係咪叫我唔好攪佢....

好無奈~~~~

2013-03-14 13.12.01.jpg (1.14 MB, 下載次數: 252)

2013-03-14 13.12.01.jpg

Bube 2013-3-14 02:50:53 PM
你第一次花左幾多時間同佢剪呀?
我就用左 10分鐘左右先剪到3隻手指
可能佢地會覺得累  想郁動下掛
因為一路剪佢地一路郁 ~_~

ps: 從此  我就放棄左自己剪喇
     寧願帶佢地去美容一次過搞晒
     仲貴過我去一次 salon
yancyan520 2013-3-14 05:04:14 PM
Bube 發表於 2013-3-14 02:50 PM
可能佢地會覺得累  想郁動下掛 ...

哈哈..我最高紀錄剪左兩隻指甲..
不過最後都係決定去美容店整=.=...
KARYLIN 2013-3-14 05:15:05 PM
Bube 發表於 2013-3-14 02:50 PM
可能佢地會覺得累  想郁動下掛 ...

哈哈~其實我都係...一反佢轉身..唔夠半分鐘就逃走左....
有時真係想帶佢去寵物美容...但要出到去旺角果D地方先有....八妹又唔係好鐘意出街街....
只好...隔幾個鍾頭試一次...唔得就第二日再試....
Bube 2013-3-14 05:23:59 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 05:15 PM
哈哈~其實我都係...一反佢轉身..唔夠半分鐘就逃走左....
有時真係想帶佢去寵物美容...但要出到去旺角果 ...

依家好多地方都有了  
淨係官塘都有幾間~

上門剪都有
方便好多~
Bube 2013-3-14 05:24:23 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 05:15 PM
有時真係想帶佢去寵物美容...但要出到去旺角果 ...

依家好多地方都有了  
淨係官塘都有幾間~

上門剪都有
方便好多~
KARYLIN 2013-3-14 05:34:36 PM
Bube 發表於 2013-3-14 05:24 PM
依家好多地方都有了  
淨係官塘都有幾間~

哦..有上門剪架?幾錢左右?
但我住天水圍...依到除左銀座有間Q-PET賣寵物用品外..都好似唔覺有其他了.
Bube 2013-3-14 05:40:01 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 05:34 PM
但我住天水圍...依到除左銀座有間Q-PET賣寵物用品外..都好似唔覺有其他了. ...

住唔同地區   收費都唔同架
我夜d 得閒去搵果個上門服務既資料比你睇

我呢個大嬸依家要準備晚餐- -
唔好意思呀
Twinklesin 2013-3-14 05:40:18 PM
我都係一反轉佢...貝貝就走左佬...所以我都係叫人上門剪....100蚊包上門
Q-PXT 都係144~
KARYLIN 2013-3-14 05:50:55 PM
Bube 發表於 2013-3-14 05:40 PM
住唔同地區   收費都唔同架
我夜d 得閒去搵果個上門服務既資料比你睇

好呀~真係唔該哂你
KARYLIN 2013-3-14 05:54:38 PM
Twinklesin 發表於 2013-3-14 05:40 PM
我都係一反轉佢...貝貝就走左佬...所以我都係叫人上門剪....100蚊包上門
Q-PXT 都係144~ ...

佢地係咪蝦我地...但比其他人剪就會乖乖地座定定.....
Twinklesin 2013-3-14 06:10:41 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 05:54 PM
佢地係咪蝦我地...但比其他人剪就會乖乖地座定定.....

比其他人剪都唔係乖乖地....都係禁爭扎....今日一剪完...貝貝都好緊張禁既樣...
但係我一個人又搞佢唔掂...唯有叫人上離搞....
KARYLIN 2013-3-14 06:16:03 PM
Twinklesin 發表於 2013-3-14 06:10 PM
比其他人剪都唔係乖乖地....都係禁爭扎....今日一剪完...貝貝都好緊張禁既樣...
但係 ...

原來係咁.....佢地真係咁驚比人反轉同比人剪....
有時諗住梳下個肚肚D毛...都唔得....依家見到把梳就追住黎咬咬咬.........
Bube 2013-3-14 06:49:53 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 05:34 PM
但我住天水圍...依到除左銀座有間Q-PET賣寵物用品外..都好似唔覺有其他了. ...

pm左你了
Twinklesin 2013-3-14 06:56:29 PM
KARYLIN 發表於 2013-3-14 06:16 PM
原來係咁.....佢地真係咁驚比人反轉同比人剪....
有時諗住梳下個肚肚D毛...都唔得....依家見到 ...

肚仔D毛通常我都係趁佢打橫"BOM一聲"訓低左既時候順便疏埋...佢又冇反抗...

快速發帖