各位,我想養兔仔啊!但係聽講出面又有咁多黑店,都唔知信邊個好~
大瞻問一句.................................
有冇人有多隻兔仔又肯割愛送一隻比我>?<
我承諾"我一定會好好咁養,每日搵時間陪佢!一定唔會唔理佢!我真係好想養呀  "

P.S.我唔想去出面領養,聽講話好多手續,同埋唔一定比你養。
wesky 2012-2-4 06:17:00 PM
牙恩 2012-2-4 06:22:13 PM
都睇過了。
牙恩 2012-2-4 06:25:44 PM
我之前無養兔既經驗,佢地都係要有養過兔既人先大D機會。
我覺得就算有兔但係都未必會比我養.........
都想養戈隻獅子兔....但係我要1隻就ok了,唔想第1次養就養咁多。好想有人肯割愛送一隻比我...............(機會一定好少之又少)
花芝媽 2012-2-4 06:41:51 PM
有冇上過兔協睇... ?      

如果你知道點分兔仔健康...  你可以去下d舖頭搵下      但最好唔好係旺角...

有時fb 都有d兔仔叫人領養..  你可以去睇下  
牙恩 2012-2-4 06:45:51 PM
我未有在fb見過,我有去過mk 睇,不過無買...
上網睇到話戈D係黑店wo(
搞到我e家都唔知去邊到買
我想領養,不過都比人領養晒lu~~(唔係兔協之類戈d )
wesky 2012-2-4 07:29:21 PM
牙恩 發表於 2012-2-4 06:45 PM
我未有在fb見過,我有去過mk 睇,不過無買...
上網睇到話戈D係黑店wo(
搞到我e家都唔知去邊到買

你要預左買完要帶佢 body check 一下
花芝媽 2012-2-4 08:42:09 PM
去全灣8號仔睇下囉...佢都係2~3隻一箱 唔似出面成5~6隻一齊=  =
普京 2012-2-4 09:24:34 PM
真係好睇運氣
我係mk buy 豬神果時得手仔甘細隻
10月到e+ 已經肥仔lu

丫芷^0^ 2012-2-5 12:03:07 AM
其實最好當然去幫下兔協啦, 預左買完要帶佢 body check 一下, 而且怕睇完有事要睇多幾次.......
牙恩 2012-2-5 12:47:02 PM
普京 發表於 2012-2-4 09:24 PM
真係好睇運氣
我係mk buy 豬神果時得手仔甘細隻
10月到e+ 已經肥仔lu

been 間? 佢地有冇呃人嫁其實......
牙恩 2012-2-5 12:52:28 PM
花芝媽 發表於 2012-2-4 08:42 PM
去全灣8號仔睇下囉...佢都係2~3隻一箱 唔似出面成5~6隻一齊=  =

都好遠下....
mk其實有冇好既兔仔??
Sawb226 2012-2-5 09:20:42 PM
其實去兔協領養最好, 有堂上, 教埋你點養, 而且兔兔身體好D, 無出面D黑店兔仔細細隻就拎出來賣, 個D兔就算睇完醫生都無用, 暗病多....
Randyan 2012-2-6 01:20:56 PM
板主係咪學生?
牙恩 2012-2-10 06:50:34 PM
係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

快速發帖